KRITISERTE OSLOPOLITIKERNE: Milliardæren Stein Erik Hagen kritiserer Oslos politikere for å ha vært smålige da de nektet ordfører Fabian Stang å ha dagens bryllup til sin kjæreste Catharina Munthe i byens rådhus. Foto: SCANPIX
KRITISERTE OSLOPOLITIKERNE: Milliardæren Stein Erik Hagen kritiserer Oslos politikere for å ha vært smålige da de nektet ordfører Fabian Stang å ha dagens bryllup til sin kjæreste Catharina Munthe i byens rådhus. Foto: SCANPIX Vis mer

- Han har nok et annet syn på hva som er raust

Oslo-topp avviser Stein Erik Hagens bryllupskritikk.

Publisert
SEHER.NO: Oslo-politikeren Trond Jensrud avviser kritikken fra milliardær Stein Erik Hagen om at kommunepolitikerne for å være «smålige» i forbindelse med ordfører Fabian Stangs bryllup med kjæresten Catharina Munthe fredag.

Hagen - som hadde Stang som gjest i sitt storslåtte bryllup til Mille-Marie Treschow i 2004 - kritiserte i fredagens VG Oslo-politikerne for ikke å oppfylle Stangs opprinnelige ønske om å gifte seg i Oslo rådhus.

- I de fleste andre hovedsteder ville flagget gått til topps og man ville feiret at ordføreren gifter seg. Men ikke i Oslo. Det synes jeg er smålig av politikerne, sier milliardæren til avisa.

Stangs ønske om bryllup og en mottakelse for 200 gjester i rådhuset skapte stor debatt blant Oslo-politikerne, som var uvillige til å ta en regning på 70.000 kroner. Stang trakk derfor til slutt ønsket om mottakelsen.

I dag får Stang isteden sin kjære på en båt som går fra Rådhuskaia til Ingierstrand Bad.

Oslo-politikeren Trond Jensrud (Ap) - som tidligere har uttalt seg kritisk til ordførerens ønske om bryllup i rådhuset, avviser Stein Erik Hagens kritikk om at bystyret har vært smålige.

- Hagen har nok et annet syn på hva som er raust enn oss lokalpolitikere. Det har ikke vært vanlig å feire bryllup på den måten ordføreren ønsket, og dette er jo ikke noe offentlig arrangement, sier han til Seher.no.

Jensrud avslører at bystyret imidlertid har markert bryllupet sammen med ordføreren og hans kommende kone.

- Vi feiret det på sømmelig vis i etterkant av bystyremøtet onsdag, hvor de også fikk overrakt en gave. Det er i tråd med hvordan andre politikere i Oslo har blitt markert. Jeg ønsker dem begge hjertelig til lykke med bryllupet og håper de får fint vær, sier Jensrud til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: I dag gifter de seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer