NYFORELSKET: - Vi har vært kjærester siden i sommer, cirka tre måneder. Så det er en lang sommerromanse, sier Line Victoria om sin nye kjæreste Paul til Seher.no på Zebra Grand Prix-festen tirsdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NYFORELSKET: - Vi har vært kjærester siden i sommer, cirka tre måneder. Så det er en lang sommerromanse, sier Line Victoria om sin nye kjæreste Paul til Seher.no på Zebra Grand Prix-festen tirsdag. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Han har mye bedre humor enn meg

Line Victoria Husby viste frem sin nye kjæreste på "Zebra Grand Prix"-fest...

Se video av det nyforelskede paret nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag kveld var det premierefest for andre sesong av reality-programmet "Zebra Grand Prix" på in-stedet Emil&Samuel i Oslo. Av de mange kjendisdeltagerne i rally-programmet var TvNorges "Megaquiz"-programleder Line Victoria Husby (26), som kom med sin nye kjæreste Paul (28).

- Vi har vært kjærester siden i sommer, cirka tre måneder. Så det er en lang sommerromanse, sier Line Victoria til Seher.no.

Det nyforelskede paret møttes først på byen og etter å ha utvekslet kontakt via flere tekstmeldinger ble de etter hvert kjærester. Og Paul er klar på hvorfor han falt for den blonde skjønnheten.

- Det var hele pakka. Humoren, smilet og alt, sier han til Seher.no, før Line Victoria skyter inn at også hun falt for "hele pakka" ved sin nyutkårede. Og spesielt er det én ting hun liker ved sin nye kjæreste.

- Han har mye bedre humor enn meg. Han ler aldri av det jeg sier, sier en lattermild Line Victoria til Seher.no.

Line Victoria Husby byttet tidligere i år jobb, fra "Frokostquiz" på TV 2 til "Megaquiz" på TVNorge. Men Paul, som av hensyn til jobben ikke ønsker å stå frem med fullt navn, innrømmer at han ikke følger mye med på kjærestens TV-karriere.

- Nei, da er jeg på jobb. Men jeg ser av og til og synes hun klarer seg bra. Hun er seg selv på TV og det er bra, sier Paul til Seher.no.

Med ny jobb, deltagelse i Zebra Grand Prix og ikke minst ny kjæreste, smiler lykken til den frittalende Skien-jenta.

- Det føles veldig bra. Veldig, veldig bra, sier en nyforelsket Line Victoria til Seher.no.

Premieren av "Zebra Grand Prix" ser du på tv2 Zebra onsdag 14. oktober klokka 20.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De kommer garantert til å falle ut
Se video av det nyforelskede paret her:


[obj:media:8106]