- Han har mistet draget på damene

- Han har mistet draget på damene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (50) har helt siden filmdebuten på 90-tallet vært i toppen på de fleste «mest sexy»-kåringer - og millioner av kvinner har sett på ham som selve drømmemannen.

Må nå må Brad Pitt se seg slått av yngre kjekkaser som Ryan Gosling (33), Jared Leto (42), Justin Timberlake (33) og Ryan Reynolds (37).

RomanceBeat og StarMagazine arrangerer en uhøytidelig avstemming på deres nettsider, hvor de undersøker blant annet hvem leserne helst ville ha datet, tatt med hjem til foreldrene, hatt en «one-night-stand» med og hvem de drømmer om å gifte seg med.

Drømme-ektemann

VIL PÅ DATE: 12 prosent av leserne vil date Ryan Reynolds, som dermed havnet på femteplass. Foto: Stella Pictures
VIL PÅ DATE: 12 prosent av leserne vil date Ryan Reynolds, som dermed havnet på femteplass. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespiller Ryan Gosling troner øverst på giftemål- og «one-night-stand»-listen, mens Justin Timberlake troner øverst på listen over hvem de kunne tenke seg som kjæreste - foran Jared Leto på andreplass og Brad Pitt på tredjeplass.

Timberlake ligger også øverst på listen over hvem leserne kunne tenke seg å introdusere til foreldrene - foran Brad Pitt på andre og Jared Leto på tredje.

Med på listene er også skuespillerne Hugh Jackman (45), Ashton Kutcher (36), Jon Hamm (43) og Benedict Cumberbatch (37), og den tidligere fotballproffen David Beckham (39).
 

Få stemmer til Bieber

PÅ TOPPEN: Nettstedene har også spurt hvem de kvinnelige leserne kunne tenke seg å ha en lesbisk flørt med, og på toppen troner Oscar-vinner Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures
PÅ TOPPEN: Nettstedene har også spurt hvem de kvinnelige leserne kunne tenke seg å ha en lesbisk flørt med, og på toppen troner Oscar-vinner Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures Vis mer

En som derimot ikke får så mange stemmer er ungpikeidolet og skandaleprinsen Justin Bieber (20). Bare én prosent av stemmene, som utgjør 15 stemmer, ville ha datet «Never say never»-stjernen.

Nettstedene har også spurt hvem de kvinnelige leserne kunne tenke seg å ha en lesbisk flørt med, og på toppen troner Oscar-vinner Jennifer Lawrence foran hertuginne Kate (31), Miley Cyrus (21) og Rihanna (26).

Hvem kunne DU tenke deg å introdusere til dine foreldre? Stem under!

LES OGSÅ: Hun troner øverst på «mest sexy»-liste

Hvem kunne DU tenke deg å introdusere til dine foreldre? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer