- Han har ikke tatt medisinen sin

Mel Gibsons psykiske problemer fører til stadig flere sammenbrudd.

<strong>PSYKISK SYK:</strong> Mel Gibson har hatt flere sammenbrudd de siste årene og har nå fått diagnosen bipolar lidelse.  Foto: All Over Press
PSYKISK SYK: Mel Gibson har hatt flere sammenbrudd de siste årene og har nå fått diagnosen bipolar lidelse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste årene har Mel Gibson (56) fått stadig mer oppmerksomhet for skandaler og psykiske sammenbrudd, enn for filmene sine.

Nylig skapte han overskrifter da en krangel med manusforfatter Joe Eszterhas ble offentliggjort. Nå hevder en kilde nær stjernen at han er blitt diagnostisert med bipolar lidelse, en psykiatrisk diagnose der vedkommende skifter mellom manisk oppførsel og depresjon.

- Når man hører på opptakene er det tydelig at Mel ikke tar medisinen sin. Det er trist for når han gjør det er han mye roligere og oppfører seg rasjonelt, sier kilden til radaronline.

Ifølge nettsiden kan mennesker med bipolar lidelse ha dårlig dømmekraft, rask tale og oppføre seg aggressivt.   

På det siste lydopptaket høres en tydelig rasende Gibson som skriker, banner og hyler til Eszterhas, som han mener ikke gjør jobben sin.

- Jeg går på jobb og du får betalt. Det får ikke jeg. F***! Jeg tjener penger for en frekk liten drittsekk som utnytter meg! Akkurat som alle andre jævler.

Det er andre gangen på bare to år at skuespillerens voldsomme utbrudd blir tatt opp på bånd. I 2010 havnet han i trøbbel da eks-kjæresten Oksana Grigorieva tok opp en samtale der han sjikanerer og truer henne på livet.

- Du gjør livet mitt så jævlig vanskelig. Jeg skal komme og brenne ned huset ditt. Hvordan våger du å oppføre deg som en kjerring, når jeg har vært så snill mot deg, skal Gibson blant annet ha sagt til sin tidligere elskerinne.


Eks-paret kjempet lenge i retten om omsorgen for datteren Lucia (2), og Mels diagnoser skal ha kommet frem i løpet av rettsprosessen.

I tillegg til skandalene rundt lydopptakene skal Gibson ha slått Oksana. Han har blitt arrestert for fyllekjøring og kom med rasistiske kommentarer under arrestasjonen.


Flere andre stjerner har også blitt dianostisert som bipolare, blant annet Carrie Fisher, Britney Spears, Kerry Katona og Catherine Zeta-Jones.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du fortjente å bli slått i fjeset  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer