PLEIER KJÆRESTEN: Sofia Vergara har brukt all sin frititd på å pleie kjæresten Nick Loeb etter at han i august var innblandet i en alvorlig bilulykke. Foto: All Over Press
PLEIER KJÆRESTEN: Sofia Vergara har brukt all sin frititd på å pleie kjæresten Nick Loeb etter at han i august var innblandet i en alvorlig bilulykke. Foto: All Over Press Vis mer

- Han har ikke kunnet gå på to måneder

Livet er snudd på hodet for Hollywood-stjernen.

Publisert
SEHER.NO:  Sofia Vergara (38) er for tiden en av Hollywoods heteste kvinnelige skuespillere, etter suksess i TV 2-serien «Modern Family», men privat har de to siste månedene vært blant hennes livs tyngste.

Etter at hennes kjæreste Nick Loeb ble innblandet i en stygg ulykke i august, har han vært sengeliggende og vært avhengig av hjelp til de fleste behov.

- Han har ikke kunnet gå på to måneder. men nå går det endelig bedre og han begynner å komme seg rundt på krykker, sier Vergara til UsMagazine.com.

Nick - som hviler ut hjemme - gir sin berømte kjæreste æren for at han nå er i ferd med å bli bedre.

- Jeg kan neppe gå normalt på flere måneder, men Sofia har vært fantastisk med meg. Jeg har vært veldig heldig på den fronten, sier han ifølge UsMagazine.com til Access Hollywood.

Loeb - som før ulykken jobbet som businessmann og politiker - ble sammen med Vergara tidligere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Gud ville straffet meg om jeg tok brystreduksjon
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer