- Han har ikke danset på to dager

«Skal vi danse»-deltager Håvard Lilleheie er slått ut av sykdom.

SLÅTT UT AV SYKDOM: En magesykdom hos Håvard Lilleheie har hindret TV-programlederen og dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud fra å trene til neste «Skal vi danse»-program i to dager. Foto: Stella Pictures
SLÅTT UT AV SYKDOM: En magesykdom hos Håvard Lilleheie har hindret TV-programlederen og dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud fra å trene til neste «Skal vi danse»-program i to dager. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: TV-programleder og komiker Håvard Lilleheie kom seg videre fra lørdagens «Skal vi danse»-runde med et nødskrik, etter omdans mot topp-alpinisten Andrine Flemmen.

Nå har Lilleheie fått en ny, uvelkommen utfordring på sin vei mot en eventuell «Skal vi danse»-finale.

En magesykdom har forhindret 37-åringen i å møte på sine to treninger mandag. I tillegg har han måttet bruke tirsdagen på jobben som programleder for «Showman» på TV 2 Zebra.

- Vi prøvde oss litt på søndag, men han var veldig sliten. Mandag hadde vi planlagt to treninger, men klokken 05.40 mandag morgen fikk jeg en melding om at han ikke hadde mulighet til å komme fordi han var syk, sier Håvards dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud til Seher.no.


Hun innrømmer at problemene stikker kjepper i hjulene for danseparet.

- Det er en vanskelig dans å lære seg, så nå håper jeg bare at han blir frisk nok til å trene onsdag. Håvard er veldig lei seg. Men vi så jo at Aylar klarte å gjennomføre sin dans lørdag, til tross for problemene hun har slitt med.

Unn-Grethe Berge i TV 2 bekrefter at Lilleheie tirsdag er på jobb for å spille inn «Showman».

- Tross sykdommen er han ved godt mot. Han håper å være tilbake på trening onsdag, sier hun til Seher.no.

Lilleheies sykdom er den siste i en lang rekke sykdommer og skader som har rammet årets «Skal vi danse»-deltakere.

I tillegg til at Aylar Lie lørdag danset med hjernerystelse etter en kollaps i Oslo Maraton, har Tommy Fredvangs dansepartner Rakel Kristina Aalmo slitt med en betennelse i hælen.

- Da vi trente quickstep, fikk hun et fall i løftet på trening. Hun fikk en smell på oversiden av vristen. Etterpå, etter å ha danset i høye hæler, har det utviklet seg til en betennelse. Derfor dro vi ned på legevakta slik at hun kunne få litt antibiotika, sa Tommy i forrige uke til Seher.no.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Lilleheie tirsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kona måtte sette seg ned da hun så barten