FORSIKTIG OPTIMIST: Pappa Johan Kaggestad tror sønnen Mads vil gå videre i Skal vi danse. Foto: Se og Hør
FORSIKTIG OPTIMIST: Pappa Johan Kaggestad tror sønnen Mads vil gå videre i Skal vi danse. Foto: Se og HørVis mer

- Han har hatt stor fremgang siden brudevalsen

- Jeg har sett Mads danse èn gang før; i sitt eget bryllup! Han har hatt stor fremgang siden da, sier kommentatorpappa Johan Kaggestad.

SEOGHØR.NO: - Vi stiller som barnevakter, og synes dette er gøy, sier idrettstreneren og TV 2s ekspertkommentator Johan Kaggestad (71) til Seoghør.no.

GIFTET SEG I GRIMSTAD: Mads Kaggestad giftet seg med sin Marita i 2009. Foto: Se og Hør
GIFTET SEG I GRIMSTAD: Mads Kaggestad giftet seg med sin Marita i 2009. Foto: Se og Hør Vis mer
SPORTSFAMILIE: For både Johan og Mads Kaggestad har idretten vært viktig i livet.
SPORTSFAMILIE: For både Johan og Mads Kaggestad har idretten vært viktig i livet. Vis mer

Han har fulgt med på sønnen Mads Kaggestads (38) eventyr på «Skal vi danse»-gulvet med sedvanlig skarpt blikk.

- Jeg synes det er modig gjort av ham å stille. Han har aldri vært noen danseløve, og heller ingen musiker. Så den naturlige rytmen i kroppen, mangler han nok, innrømmer pappa Johan.

Forrige helg måtte tobarnspappa Mads ut i danseduell for å unngå en tidlig exit fra TV 2s suksessprogram.

Kaggestad senior er forsiktig optimist på sønnen vegne, og mener Mads har slått bra fra seg på bakgrunn av tidligere meritter.

- Jeg har sett ham danse en gang, og da danset han brudevals i sitt eget bryllup! (Mads giftet seg i 2009 med kona Marita red.anm.) Jeg synes han har hatt stor framgang siden den gang, sier pappa Kaggestad - som imidlertid synes poengsystemet i «Skal vi danse» er for diffust.

Saken fortsetter under bildet.


- Jeg er jo konkurransemann, og synes strengt tatt dommertrioen burde satt den endelige scoren her. Jeg er sånn passe begeistret for at man blander inn publikum. Da blir det jo litt opp til hver enkelt deltaker hvor stor «velgerskare» man opparbeider seg, poengterer Johan Kaggestad.

Ekspertene er imidlertid ikke like optimistiske på Kaggestads vegne. De tror den sympatiske eks-syklisten får det tøft også denne uken.

- Mads måtte i duell sist helg, og jeg tror nok han havner der igjen. Skuldrene må ned og showfaktoren opp hvis han skal ha en fremtid på «Skal vi danse»-parketten, sier Frank Porturas, spillanalytiker i ComeOn!

Selskapet gir beskjedne 1.90 i odds på at Kaggestad ryker ut fra programmet lørdag kveld. Tett fulgt av Pascal Dupuy (3,00 i odds) og Gitte Witt (3,50 i odds).LES OGSÅ: - Jeg er veldig imponert over Gitte

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.