- Han har gjemt seg unna i to år

Nils Ole Oftebro er kjempestolt av sin tv-aktuelle skuespillersønn.

STOLT PAPPA: Nils Ole Oftebro innrømmer at han er veldig stolt av sønnen, Jakob, som tv-debuterer i TV 2-serien «Hvaler» i oktober. Her er Oftebro og skuespillerkona Anette Hoff på premieren av «The Buddy Holly Musical» onsdag.  Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures
STOLT PAPPA: Nils Ole Oftebro innrømmer at han er veldig stolt av sønnen, Jakob, som tv-debuterer i TV 2-serien «Hvaler» i oktober. Her er Oftebro og skuespillerkona Anette Hoff på premieren av «The Buddy Holly Musical» onsdag. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures Vis mer
Se intervjuet med Nils Ole Oftebro nederst i saken!

SEHER.NO: TV 2 er nå godt i gang med den andre sesongen av dramaserien «Hvaler».

Og blant de nye skuespillerstjernene tv-seerne får stifte bekjentskap med, er  Sven Nordin og Torhild Strands datter, Liv Strand Nordin (25) og Nils Ole Oftebros sønn, Jakob Oftebro (24), som han har med ekskona Kaja Korsvold.

Jakob, som er ansatt ved Mungo Park-teatret i København, har tidligere hatt mindre roller i filmer som «Bare Bea» og «Max Manus», og var som 18-åring den nest yngste som ble tatt inn på Statens teaterhøgskole, da han begynte i 2004.

I TV 2-dramaet, hvor Oftebro gjør sin entré i oktober, spiller han rollen som Mikkel, en gutt fra kitemiljøet på Hvaler, som raskt blir interessert i Maria Blix (Charlotte Frogner).

Og da Seher.no snakket med serieskaper og manusforfatter Arne Berggren tidligere denne uken, sammenlignet han Jakob med Hollywoodstjernen Leonardo DiCaprio.

- Jakob er helt fantastisk! Han er en utrolig sjarmerende og dyktig skuespiller. Og så er han samtidig skapt for å spille en litt sånn skummel forfører-rolle. Han har en stjernekvalitet som er svært sjelden å se, litt sånn Leonardo DiCaprio. Han kommer til å bli en farlig norsk skuespiller, og er utrolig kul å jobbe med, sa Berggren til Seher.no.

Onsdag møtte Seher.no Jakobs far, skuespillerstjernen Nils Ole Oftebro (65), da han deltok på premieren av «The Buddy Holly Musical» på Folketeateret med skuespillerkona Anette Hoff (49).

Se stor bildespesial fra Buddy Holly-premieren her!


Og 65-åringen innrømmer at det er stas at sønnen nå får sitt gjennombrudd på tv-skjermen.
 
 - Jeg synes det er kult. Han har jo gjemt seg unna i Danmark i to år og har holdt på nede i København, hvor han spiller på et teater som heter Mungo Park. Han ville slippe å få dette spørsmålet med én gang han gikk ut av Teaterhøgskolen. Så han har med vilje ventet to og et halvt år for å slippe det her, ler Oftebro til Seher.no. 

Skuespillerstjernen synes også det er hyggelig at Berggren sammenligner sønnen med Leonardo DiCaprio.

- Det er veldig, veldig hyggelig. Men jeg skulle ønske han var den helt nye Jakob Oftebro, ikke bare en kopi av noe annet. Men jeg har jo sett han i Danmark, og jeg synes selvfølgelig han har noe. Han har aldri villet noe annet. Men om han blir kjent eller ikke tror jeg, for han, er veldig uvesentlig, smiler skuespillerstjernen. 
 
- Men stolte er dere vel?

- Ja! smiler Oftebro og Hoff, før de haster videre inn i teatersalen.

«Hvaler» sendes på TV 2 tirsdager kl. 20.00! Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:- Ser du hvem de er barn av?

Nils Ole Oftebro snakker om skuespillersønnen nedenfor:


[obj:media:8983]