- Han har gitt opp å vinne tilbake kona

Maria Shrivers venner gjør alt de kan for å holde henne unna Arnold Schwarzenegger.

SEPARATE LIV: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver lever separate liv for tiden, og kilder hevder de ikke kommer til å bli sammen igjen. Foto: All Over Press
SEPARATE LIV: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver lever separate liv for tiden, og kilder hevder de ikke kommer til å bli sammen igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge nettstedet TMZ.com ønsker skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (64) at kona Maria Shriver (56) skal ta ham tilbake etter utroskapet.

Men kilder forteller at han nå har slått seg til ro med at det ikke kommer til å bli noe av.

I mai i fjor kom nyheten om at Schwarzenegger hadde vært utro med familiens husholderske, Mildred «Patty» Baena. Sjokkoppslagene om at Baena og Schwarzenegger hadde en 14 år gammel sønn sammen rystet Hollywood.

Likevel har ikke Shriver søkt om skilsmisse fra ektemannen. Ifølge TMZ.com er grunnen delvis at hun fortsatt har sterke emosjonelle bånd med Arnold, samtidig som det strider mot hennes religiøse syn.

Det ser imidlertid ut til at det går mot en skilsmisse om ikke lang tid. Det tidligere paret lever separate liv, samtidig som Marias venner gjør alt de kan for å holde henne unna Schwarzenegger.

Maria og Arnold har barna Christopher, Christina, Patrick og Katherine sammen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her viser hun seg uten gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer