SERIØST FORHOLD: Det brennhete Hollywood-paret Sofia Vergara og Joe Manganiello har bare vært sammen siden i sommer. Men forrige uke tilbragte de julehøytiden sammen på Hawaii - og Manganiello skal ha gått ned på kne på selveste julaften! Foto: Splash News/ All Over Press
SERIØST FORHOLD: Det brennhete Hollywood-paret Sofia Vergara og Joe Manganiello har bare vært sammen siden i sommer. Men forrige uke tilbragte de julehøytiden sammen på Hawaii - og Manganiello skal ha gått ned på kne på selveste julaften! Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Han har fridd til Sofia Vergara

True Blood-stjernen Joe Manganiello skal ha gitt kjæresten sin en julegave hun aldri kommer til å glemme.

Publisert

SEOGHØR.NO: Stjernene Sofia Vergara (42) og Joe Manganiello (38) har vært blant Hollywoods heteste par siden i sommer - og snart kan de bli hete ektefolk også!

E!News hevder nemlig at superparet har forlovet seg i jula. Nettstedets kilde forteller at Manganiello fridde til Vergara ved solnedgang på julaften.

Flere medier, som People og Us Weekly har også snakket med kilder nær paret som bekrefter den glade nyheten.

- Jeg har aldri sett to personer som er så forelsket i hverandre. Måten de snakker sammen, tar på hverandre. Det er utrolig, sier en kilde til E!News om de nyforlovede.

Det flotte paret har foreløpig ikke annonsert nyheten selv, men de siste dagene har «Modern Family»-skjønnheten Sofia delt flere feriebilder Instagram-profilen sin, fra en eksotisk julefeiring på Hawaii.

- Han ville fri foran familien hennes, sier en kilde til Us Weekly.

Forelsket på ferie

Det flotte paret har ved tidligere anledninger vist frem forelskelsen på sosiale medier, og på tross av at de kun har vært sammen et drøyt halvår, feiret de to altså julen sammen - i likhet med Britney Spears (33) og hennes ferske kjæreste.

Søndag 28. desember feiret dessuten «Magic Mike XXL»-kjekkas Joe 38 år, og ifølge ContactMusic benyttet Vergara også den anledningen til å erklære sin kjærlighet til kjekkasen på Instagram.

- Gratulerer så mye med dagen, min kjære og bestevenn! Til den som får meg til å le som en gal! Ha et friskt og sunt, vidunderlig år, babe, skrev hun til et søtt bilde av henne og Manganiello søndag.

Like etterpå fulgte Sofia Vergara opp med et bilde av en bursdagskake og ballonger foran et vindu med vakker utsikt over hav og fjell.

Saken fortsetter under bildet.

ELEGANT: Sofia Vergara er en av Hollywoods mest ettertraktete kvinnelige skuespillere. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
ELEGANT: Sofia Vergara er en av Hollywoods mest ettertraktete kvinnelige skuespillere. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer

Et par, tre dager før jul ble hun og den tidligere «True Blood»-stjernen dessuten avbildet sammen på shopping på Hawaii. Turtelduene smilte og holdt hverandre i hånden, selv om Manganiellos høyre arm er skadet.

Da Vergara gjestet TV-showet «Conan» nylig, avslørte hun hvordan den muskuløse kjæresten klarte å skade armen sin. Uhellet skjedde på innspillingssettet til den kommende «Magic Mike»-oppfølgeren.

- Han skulle gjøre et vilt strippenummer, men kvinnen han strippet for gjorde noe galt, så han skadet seg, skal Vergara ha fortalt.

Sofia Vergara brøt forlovelsen sin med forretningsmannen Nick Loeb (39) i mai 2014.

I høst fortalte Loeb at en av årsakene til bruddet var at de to hadde veldig forskjellige fremtidsplaner og ambisjoner. Han virket ikke det minste bitter over å ha blitt erstattet med Joe Manganiello.

AVLYSTE BRYLLUPET: Sofia Vergara og Nick Loeb på Bruce Springsteen-konsert i Sydney tre måneder før bruddet - en opplevelse hun også delte på Instagram. Foto: Stella Pictures
AVLYSTE BRYLLUPET: Sofia Vergara og Nick Loeb på Bruce Springsteen-konsert i Sydney tre måneder før bruddet - en opplevelse hun også delte på Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Det føltes naturlig for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer