POPULÆRE: Una Healy, Frankie Sandford, Vanessa White, Mollie King og Rochelle Wiseman i bandet The Saturdays gjør for tiden stor suksess i Storbritannia. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Una Healy, Frankie Sandford, Vanessa White, Mollie King og Rochelle Wiseman i bandet The Saturdays gjør for tiden stor suksess i Storbritannia. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han har fridd til meg!

Popstjernen røpet selv forlovelsen på Twitter.

Publisert
SEHER.NO: Rochelle Wiseman - som er et av medlemmene i den populære britiske jentegruppa «The Saturdays» - er ikke lenger en singel kvinne. Nyttårsaften forlovet hun seg med kjæresten Marvin Humes.

22-åringen avslørte selv den glade nyheten på sin Twitter-side nyttårsaften.

- Det er offisielt. Marvin fridde til meg i dag. Jeg ville fortelle dere det, før noen andre gjorde det. Jeg er så spent, skriver hun.

Hennes kommende ektemann er også popstjerne, i boyband-gruppen JLS. Gruppen kom på femteplass i britiske «X Factor» i 2008.

Paret har vært sammen siden 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harry Potter-stjerne dyrket kjærligheten på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer