- Han har fremdeles følelser for Miley

Liam Hemsworth skal være deseperat etter en ny sjanse hos popstjernen.

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen Liam Hemsworth (23) var tidligere sammen med popstjernen Miley Cyrus (21).

Men forholdet begynte å skrante etter at Miley virkelig slo seg løs i forbindelse med lanseringen av albumet «Bangerz».

Nå skal derimot Liam ønske å finne tilbake til musikkverdenens nye skandaledronning.

SJOKKERTE: Miley Cyrus og Robin Thicke opptrådde på MTV Video Music Awards i slutten av august - og Mileys twerking på scenen skulle vise seg å bli en verdenssnakkis. Foto: Stella Pictures
SJOKKERTE: Miley Cyrus og Robin Thicke opptrådde på MTV Video Music Awards i slutten av august - og Mileys twerking på scenen skulle vise seg å bli en verdenssnakkis. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge kilder skal «Hunger Games»-stjernen savne sin tidligre forlovede, som han dumpet i september etter tre år som kjærester, og ønsker å vinne henne tilbake.

En kilde forteller til ukebladet Us Weekly at det tidligere paret har møtt hverandre flere ganger den siste måneden og har funnet tilbake den gode kjemien seg i mellom.

- Han har maset om å ta opp igjen kontakten. Han har fremdeles følelser ovenfor Miley. Tiltrekkningen er der fremdeles, sier kilden.

Duoen skal angivelig ha sendt hverandre flere flørtete meldinger, men Miley skal, ifølge rykter, ikke være sikker på hva hun vil.

- Hun er forvirret og vet ikke hva hun skal gjøre, sier kilden til ukebladet.

SUPERPAR: Liam og Miley ble lenge sett på som et av de hotteste parene i Hollywood. Foto: All Over Press
SUPERPAR: Liam og Miley ble lenge sett på som et av de hotteste parene i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer

Liam, som hadde et kort forhold til den meksikanske skjønnheten Elza Gonzalez dagen etter at han annonserte bruddet fra Miley, innrømmet nylig at han er «ekstremt glad» for Mileys suksess og insisterte på at han fremdeles er singel.

Miley har den siste tiden blitt linket til flere kjendismenn. Blant annet musikkprodusenten Mike Will Made It og Rolling Stone-fotograf Theo Wenner. Men popstjernen skal ifølge det kilder kjenne til fremdeles være singel.

LES OGSÅ:  Fikk seksualundervisning av mamma