FRYKTER FOR I KVELD: Carsten Skjelbreid og Elena Bokoreva Wiulsrud er favoritter som vinnere av "Skal vi danse", men nå frykter TV 2 -profilen at han ryggskaden kan sende ham hjem. Foto: SCANPIX
FRYKTER FOR I KVELD: Carsten Skjelbreid og Elena Bokoreva Wiulsrud er favoritter som vinnere av "Skal vi danse", men nå frykter TV 2 -profilen at han ryggskaden kan sende ham hjem. Foto: SCANPIXVis mer

- Han har fortsatt veldig vondt

"Skal vi danse"-favoritten fikk skiveutglidning i ryggen.

SEHER.NO: Lørdag er det duket for en ny runde av "Skal vi danse" på TV2, hvor TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid er en av deltagerne.

Skjelbreid ble fort favoritt i konkurransen, med sine karakteristiske hoftevrikk på parketten, men ifølge VG spøker det nå for deltageren.

Ifølge avisen fikk han nemlig en skiveutglidning i ryggen fredag, og måtte gi opp dansetreningen.

- Det kjennes ut som å få en kniv i ryggen hver gang du rører deg, forteller han til avisen.

Skjelbreid skal ha hatt den samme skaden for 12 år siden, og skjønte derfor fort at det var noe galt da ryggen slo seg vrang da han skulle ta på seg en sko.

Det bar da direkte til legen, hvor han fikk fire sprøyter rett i ryggen. Deretter forsøkte Skjelbreid å dra på dansetreninge igjen, men kroppen sa nei.

Nå fryker han foran lørdagens sending.

- Jeg gruer meg skikkelig. Jeg vet virkelig ikke hva som kommer til å skje nå, sier storfavoritten til VG.

TV2s presseansvarlig, Unn Grethe Berge, sier til Seher.no at Skjelbreid og danseparneren i utgangspunktet hadde lagt opp til en avansert Jive med løft til fredagens sending, men at koreografien nå er tatt ned til et enklere nivå.

- Hvordan det går, vet vi ikke. Han har fortsatt veldig vondt. Han har akkurat vært hos lege og tatt to nye sprøyter, forteller Berge, som understreker at Skjelbreid selv har svært lyst til å være på parketten i kveld.

- Han har fortsatt smerter i ryggen, men han har lyst til å danse selv. Men det er fortsatt usikkert hvordan det blir i kveld, forteller hun til Seher.no.

Dersom dansefavoritten ikke danser fredag, er han etter reglene ute av "Skal vi danse" for godt.

- Hvis han ikke stiller på parketten, er han ute av konkurransen, fastslår Berge.


"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du tips om "Skal vi danse"-kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Margrete: - Dårlig gjort av dommerne