Kim Kardashian og Kanye West:

- Han har forårsaket mye drama

Stemningen skal være alt annet enn bra mellom Kim Kardashian og Kanye West.

DRAMA: Da datteren til Kim Kardashian og Kanye West skulle feires, hevdet sistnevnte at han ikke ble invitert. Foto: Reuters / Danny Moloshok / NTB
DRAMA: Da datteren til Kim Kardashian og Kanye West skulle feires, hevdet sistnevnte at han ikke ble invitert. Foto: Reuters / Danny Moloshok / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lang tid florerte det rykter om at et av Hollywoods heteste par, Kim Kardashian (41) og Kanye West (44), hadde nådd bristepunktet i ekteskapet.

I februar 2021 sprakk den store nyheten om at stjerneparet, som også har gått under navnet «Kimye», skulle skilles etter nesten syv års ekteskap.

Før de valgte å gå hver til sitt, sto Kardashian ved ektemannens side gjennom mye. Stemningen ble imidlertid snudd helt på hodet etter at West kom med sjokkuttalelse på Twitter i 2020, og skrev at han ønsket å skille seg fra realitykona.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Det skal hele Kardashian-familien ha reagert sterkt på.

Nå skal det ha oppstått nok en uenighet mellom den verdenskjente familien og West. Denne gangen skal det bunne i at sistnevnte hevdet at han ikke ble invitert til datterens bursdagsfeiring forrige helg.

- Forårsaket mye drama

I løpet av de syv årene sammen, fikk Kardashian og West de fire barna North (8), Saint (5), Chicago (4) og Psalm (2) - de to sistnevnte gjennom surrogati.

Forrige helg var det Chicago og Kylie Jenners (24) datter Stormi (3) som fikk kjenne litt ekstra på rikdommen. Lørdag 15. januar fylte nemlig Chicago fire år, og fordi Stormi fyller fire om bare to uker, ble feiringene like greit slått sammen til en stor fest.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

West hevdet imidlertid at han ikke hadde blitt invitert til datterens bursdagsfeiring. Det gikk han ut med på en livesending på Instagram. Likevel dukket han opp, etter å ha skapt internasjonale overskrifter.

Oppførselen til rapperen skal riktignok ha satt sinnet i kok hos den verdenskjente familien, hvor hele gjengen skal være «helt over» oppførselen hans.

- Kanye har forårsaket mye drama i det siste med familien, og de er ikke fornøyde med det som har skjedd de siste dagene, hevder en kilde overfor Us Weekly.

Det hevdes også at West «ikke kan kontrolleres», mens han fortsetter å snakke om deres «private saker».

NYTT PAR: DEnne videoen video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

- Ble sjokkert

Ifølge «Donda»-rapperen hadde han gjort alt han kunne for å få være med på feiringen av datterens bursdagsfest. Han skal blant annet ha forsøkt å ringe ekskona og barnevaktene, samt snakket med Khloé Kardashians (37) ekskjæreste Tristan Thompson (30).

- Han (Tristan, journ.anm.) spurte Khloé, men ingen gir meg adressen til min egen datters bursdagsselskap. Det kommer til å få henne til å tro at jeg ikke var der for henne, hevdet han i livesendingen.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

Påstandene til rapperen skal derimot ha kommet svært overraskede på Kardashian, som på sin side hevder at West aldri ble nektet å komme. Det skal alltid ha vært planlagt to fester for deres yngste datter, noe som skal ha vært Wests egen idé.

«Kim ble sjokkert da hun fikk vite at han hadde lagt ut en video om at han ikke ble invitert til festen hennes - det er ikke sant, og så snart han ba om å få komme, fikk han tilsendt adressen», ifølge kilden.

LES OGSÅ: Prinsessen overrasker med nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer