Kim Kardashian og Kanye West:

- Han har forårsaket mye drama

Stemningen skal være alt annet enn bra mellom Kim Kardashian og Kanye West.

DRAMA: Da datteren til Kim Kardashian og Kanye West skulle feires, hevdet sistnevnte at han ikke ble invitert. Foto: Reuters / Danny Moloshok / NTB
DRAMA: Da datteren til Kim Kardashian og Kanye West skulle feires, hevdet sistnevnte at han ikke ble invitert. Foto: Reuters / Danny Moloshok / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lang tid florerte det rykter om at et av Hollywoods heteste par, Kim Kardashian (41) og Kanye West (44), hadde nådd bristepunktet i ekteskapet.

I februar 2021 sprakk den store nyheten om at stjerneparet, som også har gått under navnet «Kimye», skulle skilles etter nesten syv års ekteskap.

Før de valgte å gå hver til sitt, sto Kardashian ved ektemannens side gjennom mye. Stemningen ble imidlertid snudd helt på hodet etter at West kom med sjokkuttalelse på Twitter i 2020, og skrev at han ønsket å skille seg fra realitykona.

Det skal hele Kardashian-familien ha reagert sterkt på.

Nå skal det ha oppstått nok en uenighet mellom den verdenskjente familien og West. Denne gangen skal det bunne i at sistnevnte hevdet at han ikke ble invitert til datterens bursdagsfeiring forrige helg.

- Forårsaket mye drama

I løpet av de syv årene sammen, fikk Kardashian og West de fire barna North (8), Saint (5), Chicago (4) og Psalm (2) - de to sistnevnte gjennom surrogati.

Forrige helg var det Chicago og Kylie Jenners (24) datter Stormi (3) som fikk kjenne litt ekstra på rikdommen. Lørdag 15. januar fylte nemlig Chicago fire år, og fordi Stormi fyller fire om bare to uker, ble feiringene like greit slått sammen til en stor fest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer