POPULÆR: Ungpikeidolet Justin Bieber har millioner av fans verden over som har bidratt til at han kan skilte med tittelen «årets mest «lika» bilde på Instagram». Her i en reklamekampanje for Adidas Neo. Foto: REX/Adidas NEO/All Over Press
POPULÆR: Ungpikeidolet Justin Bieber har millioner av fans verden over som har bidratt til at han kan skilte med tittelen «årets mest «lika» bilde på Instagram». Her i en reklamekampanje for Adidas Neo. Foto: REX/Adidas NEO/All Over PressVis mer

Han har flest «likes» på Instagram

Justin Bieber er kongen av sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Fredag denne uken avslørte folkene bak den sosiale bildedelingstjenesten Instagram at ungpikeidolet Justin Bieber (19) er den personen som har fått flest «likes» på bildene sine.

For fire måneder siden postet «Never say never»-stjernen et bilde av seg selv og skuespiller Will Smith (45), med teksten «Me and uncle Will», som har fått svimlende 1,5 millioner «likes».

Dermed er dét bildet på Instagram som altså har gått flest «likes»:

Bieber har over 12 millioner følgere på Instagram, og legger ukentlig ut flere bilder av seg selv med kompiser, fans, kjæledyr og familie.

I oktober oppdaterte Bieber fansen da han la ut et bilde av seg selv og sin «nye» veltrente kropp, mens han i sommer benyttet Instagram til å vise fram sin nye tatoveringshyllest til mamma Pattie (36).

Ifølge nettstedet Mashable har Bieber i desember-måned fått over én million likes på totalt fire bilder.

Forøvrig er hashtaggen #love den mest brukte på Instagram, og er brukt på over 371 millioner poster.

LES OGSÅ: Bieber kastet seg ut fra klippe