- Han har flere barn der ute

Skuespillerkollega hevder Arnold Schwarzeneggers utroskaps-skandale er mye mer omfatttende enn først antatt...

BLE AVSLØRT: Arnold Schwarzenegger har lagt alle filmprosjeketer på is etter at han måtte innrømme at han har en sønn utenfor ekteskap med sin tidligere hushjelp. Foto: All Over Press
BLE AVSLØRT: Arnold Schwarzenegger har lagt alle filmprosjeketer på is etter at han måtte innrømme at han har en sønn utenfor ekteskap med sin tidligere hushjelp. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Arnold Schwarzenegger (63) opplever sin største personlige nedtur noensinne, etter at han innrømmet at han har en 14 år gammel sønn med sin tidligere hushjelp.

Hans kone gjennom 25 år, Maria Shriver, har allerde bedt om skilsmisse og flere av parets barn har uttrykt sin skuffelse over farens oppførsel.

Men ifølge Arnolds skuespillerkollega Jane Seymour kan familien snart få flere utroskapsbomber i fanget.

- Jeg ble ikke overrasket da jeg hørte om barnet. Etter hva jeg har hørt, er det to barn til der ute. Jeg er lei meg på barnas vegne, sier hun til bladet OK!.

Ifølge Arnolds hushjelp og elskerinne, Mildred Baena (50), er ikke hun den eneste av hans hushjelper, som «Terminator»-stjernen prøvde seg på.

- Mildred fortalte meg at Arnold var klåfingret og pleide å ta de kvinnelige ansatte på rumpa, sier en venninne av den tidligere hushjelpen til The Sun.

Arnold bekreftet tidligere denne måneden selv nyheten om sin ukjente sønn, som kan ha blitt unnfanget på samme dag som hans yngste sønn Christopher.

- Jeg forstår og fortjener all skuffelse og sinne dette har forårsaket blant mine venner og familie, sa han tidligere denne uken ifølge Daily Mail.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er kjendisene som fikk barn med elskerinnen