Ben Affleck:

- Han har fått ny kjæreste

Hollywood-stjernen skal ha funnet lykken med syv år yngre produsent.

OVER: Da Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i filmen Daredevil i 2003, forelsket de seg på settet. Her er de sammen under Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen i 2014. Foto: NTB Scanpix
OVER: Da Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i filmen Daredevil i 2003, forelsket de seg på settet. Her er de sammen under Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Sommeren 2015 kom nyheten om at Jennifer Garner (45) og Ben Affleck (44) gikk hver til sitt. .

FAMILIEMANN: Den amerikanske nasjonaldagen, 4. juli, tilbragte Ben Affleck sammen med sine tre barn og ekskone. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: Den amerikanske nasjonaldagen, 4. juli, tilbragte Ben Affleck sammen med sine tre barn og ekskone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen, som har barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5) sammen, bekreftet selv bruddet dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

I etterkant virket det som om paret prøvde å finne tilbake til hverandre, og Affleck ble lenge boende i familiens gjestehus. Men i april satte Ben og Jennifer spikeren i kista ved å signere skilsmissepapirene, og i mai flyttet han ut av boligen.

GOD STEMNING: Til tross for at Ben skal ha gått videre i livet, ser det ut som om at han og Jennifer fremdeles er gode venner. Her slår de av en prat mens barna går i 4.juli-paraden. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Til tross for at Ben skal ha gått videre i livet, ser det ut som om at han og Jennifer fremdeles er gode venner. Her slår de av en prat mens barna går i 4.juli-paraden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og nå, nesten nøyaktig to år etter at bruddet ble kjent, skriver flere amerikanske medier at «Gone Girl»-stjernen har funnet lykken på nytt.

Oscar-vinnerens nye flamme skal være «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (37).

- De tilbringer tid sammen i Los Angeles. Hun bor i Bens nye hus, forteller en kilde til People om paret som viste seg sammen ute på middag i filmbyen torsdag kveld.

- De så glade ut da de ankom i en limo og spiste middag på Giorgio Baldi. Etter et raskt måltid dro de tilbake til Bens hus, fortsetter kilden.

Saken fortsetter under bildet.

E! News, som skriver at romansen fremdeles er ganske ny, poster også bilder av paret sammen på vei inn til middagen på Giorgio Baldi torsdag.

- Dette er mer enn en sommerflørt. De har det gøy sammen og de bryr seg om hverandre. Forholdet er rimelig nytt, så de tar det rolig, forteller en kilde til nettstedet.

Duoen skal også ha møtt hverandre mens Affleck var i London på jobb sist uke. Der dro de blant annet sammen å så stykket «Ferryman» av Kate Winslets eksmann, Sam Mendes, skriver E! News.

Shookus, som kommer fra New York, startet i underholdningsbransjen som assistent til en «Saturday Night Live»-produsent i 2002. I løpet av årene klatret hun i rang og ble selv produsent. Hun har blant annet jobbet med komiker Tina Feys (47) TV-serie «30 Rock», ifølge People.

37-åringen har tidligere vært gift med SNL-kollega Kevin Miller som hun har ett barn sammen med.

Hverken Affleck eller Shookus har foreløpig kommentert forholdet.

LES OGSÅ: Lykken brast seks måneder etter morens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer