- Han har fått en helt ny kropp

Jenny Skavlan skryter av ektemannens «Mitt Dansecrew»-resultater.

TRENT: Thomas Gullestad har blitt godt trent etter deltakelsen i «Mitt Dansecrew. Det har ikke minst hans kone Jenny Skavlan lagt merke til.
TRENT: Thomas Gullestad har blitt godt trent etter deltakelsen i «Mitt Dansecrew. Det har ikke minst hans kone Jenny Skavlan lagt merke til. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det finale i dansekonkurransen «Mitt Dansecrew» på TV 2, hvor komiker Lisa Tønne (37) konkurrerte mot Thomas «Finger'n» Gullestad (34).

Sistnevnte gikk av med seieren, og det var spesielt ett av hans show som vakte oppsikt.

Thomas og crewet «Absence» kledde seg ut som eldre mennesker på et gamlehjem, før de slang av seg klærne.

Gullestad avslørte da at han har fått en svært veltrent krop som følge av dansingen.

SHOWET: Thomas Gullestad og crewet «Absence» hadde kledd seg ut som gamle mennesker på finalen i  «Mitt Dansecrew». Foto: TV 2
SHOWET: Thomas Gullestad og crewet «Absence» hadde kledd seg ut som gamle mennesker på finalen i «Mitt Dansecrew». Foto: TV 2 Vis mer

Det har også hans kone, TV-profilen og designeren Jenny Skavlan (28) latt seg imponere av.

- Thomas har jo alltid vært trent, men nå har han jo null underhudsfett. Han har jo fått en helt ny kropp. Men jeg liker han med litt mer på kroppen egentlig, sa hun til Seoghør.no etter sending.

Det var en flau Gullestad som ble intervjuet av programleder Stian Blipp etter han hadde showet i bar overkropp og leopardbokser.

- Jeg kjenner det var litt uvant å stå her i bare boksern. Det var greit å danse sånn men dette ble litt rart, lo en lettkledd Gullestad.

Da det ble klart at han stakk av med seieren ble det stor jubel fra familie og venner.

Stolt kone

Det var en stolt Jenny Skavlan som fulgte med fra salen på sin danseglade ektemann, som til slutt vant hele konkurransen.

Paret har vært gift siden 2014.

Se video fra bryllupet her:

- Han vant, han vant. Jeg er så ekstremt stolt og dette viser at ekstremt hardt arbeid lønner seg og at det er det man må satse på. Nå skal vi feire med å ha FRI, sa en lettet Jenny til Seoghør.no

Thomas har vært med på å slå ut AUF-leder Eskil Pedersen, artist Lise Karlsnes, blogger Sophie Elise Isaksen, NRK Super-programleder Markus Bailey, TV 2 sporten-anker Susanne Furøy Wergeland og artist Sandra Lyng Haugen.

LES OGSÅ: Thomas Gullestad har skadet foten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer