Tom Cruise:

- Han har fått behandlinger

Det er ingen tvil om at superstjernen ser langt yngre ut - enn sine 60 år.

MER HÅR: Ekspertene mener at Tom har fått transplantert hår – for å få tilbake den fyldige manken han hadde som ung. Foto: NTB
MER HÅR: Ekspertene mener at Tom har fått transplantert hår – for å få tilbake den fyldige manken han hadde som ung. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juli fylte superstjernen Tom Cruise 60 år. Da han dukket opp på eksklusive Dorchester Hotel i London i slutten av måneden, kunne det like gjerne vært en langt yngre mann som ble knipset av fotografene.

Kontrasten er stor til sjokkbildene fra oktober i fjor, da superstjernen sjokkerte med oppblåst ansikt på en basketkamp i USA.

Tydelig oppblåst

- Det er vanlig at menn mister litt av fettet i ansiktet sitt etter hvert som de blir eldre. Det så ut som om Tom hadde forsøkt å erstatte litt av det, men så ble det gjort på en sånn måte at han fikk et oppblåst ansikt, sier Amar Schude, grunnleggeren av AMS Aesthetics, til magasinet Femail.

Han påpeker at Cruise har klart å beholde den stramme kjevelinjen sin.

- Det er mange menn som opplever at den synker når man nærmer seg 60, understreker Schude.

Tom er svært opptatt av utseendet sitt. Derfor er det ikke rart at han har forsøkt å bremse naturens gang.

- I oktober så vi en overdreven bruk av fillers. Nå ser han derimot bedre ut enn noensinne. Han har fått behandlinger som har strammet opp huden, sier Dawn Attewell som er kosmetisk sykepleier ved Therapy House til det britiske magasinet Femail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer