David Duchovny fra «The X-Files»

- Han har falt for en 33 år yngre kvinne

«The X-Files»-stjernen David Duchovny kapret hjertet til fotballspiller.

NY FLAMME?: Her er David Duchovny i juni sammen med det som skal være hans nye flamme, 33 år yngre Foto: Stella Pictures
NY FLAMME?: Her er David Duchovny i juni sammen med det som skal være hans nye flamme, 33 år yngre Foto: Stella Pictures Vis mer

(Se og Hør): David Duchovny (57) har sjarmert kvinner over hele verden gjennom sine roller i TV-seriene «The X-Files» og «Californication».

Men privat er det en 33 år yngre fotballspiller som har kapret Hollywood-stjernens hjerte, ifølge nettsiden Radaronline.

David skal nemlig ha falt pladask for vakre Monique Pendleberry, som tidligere skal ha spilt fotball for University of California.

- De prøver å holde en lav profil, men vennene hans sier at Monique kan være den rette, sier en kilde nær Duchovny til Radaronline.

Moniques onkel, Dirk Drew, sier til nettsiden at niesen har introdusert David til familien, men at de to foreløpig kun betegner seg som venner.

90-TALLS STJERNER: David Duchovny og Gillian Anderson ble kjent gjennom 90-talls serien «The X-Files». Foto: Foto: SipaUSA
90-TALLS STJERNER: David Duchovny og Gillian Anderson ble kjent gjennom 90-talls serien «The X-Files». Foto: Foto: SipaUSA Vis mer

De to skal ha møtt hverandre i et juice-utsalg, hvor Monique jobber.

I juni ble de to avbildet sammen i Malibu.

Paret skal også ha tilbragt tid sammen i Vancouver, hvor David har vært opptatt med filminnspilling.

- De gikk inn i en restaurant sammen og de var alene, sier en kilde til Radaronline.

Hverken Duchovny eller Pendleberry har kommentert de siste romanseryktene.

David Duchovny har tidligere vært gift med «Madam Secretary»-skuespilleren Téa Leoni.

I 2014 ble skilsmissenetter at de to hadde separert seg for annen gang.

Da uttalte David at han hadde mistet troen på ekteskapet.

- Jeg tror ikke jeg vil få lyst til å gifte meg igjen. Jeg føler at jeg er gammel nå, sier Duchovny til People, ifølge Contact Music.

Duchovny og Leoni giftet seg i 1997 og har barna Madelaine West (15) og Kyd Miller (12) sammen. Det tidligere stjerneparet har beholdt et godt forhold gjennom separasjon og skilsmisse, og tilbringer fortsatt mye tid sammen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 29.12.2015 KNAUSGÅRD-INSPIRERT: Den nye sesongen av X-files er ifølge regissør Chris Carter inspirert av Karl Ove Knausgårds serie «Min kamp». Video: Fox Vis mer

- Ekteskapet og familien min er en av de lykkeligste delene av livshistorien min. Jeg ville aldri endret på det. Jeg forstår ikke hvorfor folk prøver å omskrive livshistorien sin, påpeker han i intervjuet.

LES OGSÅ: «The X-Files»-stjernene gjenforent med et kyss