FORTSATT I SORG: John Travolta og kona Kelly Preston skal være svært opprørt etter at rettssaken i Bahamas ble avvist, og de på nytt må i retten å snakke om tapet av sønnen Jett, som de mistet 2. januar i år.  Foto: All Over Press
FORTSATT I SORG: John Travolta og kona Kelly Preston skal være svært opprørt etter at rettssaken i Bahamas ble avvist, og de på nytt må i retten å snakke om tapet av sønnen Jett, som de mistet 2. januar i år. Foto: All Over PressVis mer

- Han har et hull i hjertet

John Travolta har det fortsatt tungt etter sønnens død.

SEHER.NO: Denne uken var John Travolta (55) tilbake på Bahamas, der hans sønn døde 2. januar i år etter et anfall. Travolta vitnet i utpressingssaken der en eks-senator og en ambulansesjåfør sto tiltalt for å ha forsøkt å presse skuespilleren for penger. Men saken ble erklært ugyldig på grunn av en prosedyrefeil, og dermed må Travolta-familien gjennom den tunge byrden det er med en slik rettssak på nytt.

De som står superstjernen nær, sier at rettssaken var vanskelig for han og hans kone, Kelly Preston, og at tapet av sønnen Jett fortsatt preger de to.

- Han har et tungt hjerte. Det er et hull i det. De tenker på Jett hver dag, de stopper aldri med det. Jett er fortsatt med dem. Det er som om det var i går, sier Travoltas venn og assistent Ronnie Zupancic til People.

- De har innsett hvor skjørt livet er, og tar enda bedre vare på hverandre nå, sier Zupancic om familiens liv etter tragedien.

Heldigvis har familien Travolta/Preston et felles prosjekt å konsentrere seg om, som har fått tankene litt bort fra den triste hendelsen. For tiden promoterer de sin nye film "Old Dogs", der Travolta, Preston og datteren deres Ella Bleu (9) alle spiller sammen.

- Det er Ellas første film og hele familien er involvert. Hun er veldig entusiastisk, men John og Kelly er enda mer entusiastiske. De er veldig stolte, sier familiens advokat Mike Ossi til People.
 
Travolta skal også hente styrke fra engasjementet sitt i Scientologi-kirken.

- John drar til Clearwater (et av Scientologi-kirkens senter) fire ganger i uka. Han flyr den 15 minutter lange distansen i sitt lille fly hver kveld, og det hjelper ham, sier en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: - Det ble for mye for ham