RØRT TIL TÅRER: - Jeg er så stolt over hva han har fått til, roser Cecilie Skog. Petter Nyquist er god venn av eventyreren fra Ålesund. Cecilie har latt seg røre av «Petter Uteligger» og hans nye, gode gatevenn Svein Stang. Foto: Andreas Fadum
RØRT TIL TÅRER: - Jeg er så stolt over hva han har fått til, roser Cecilie Skog. Petter Nyquist er god venn av eventyreren fra Ålesund. Cecilie har latt seg røre av «Petter Uteligger» og hans nye, gode gatevenn Svein Stang. Foto: Andreas FadumVis mer

- Han har et hjerte av gull

Cecilie Skog legger ikke skjul på sin begeistring for Petter Uteligger.

SEOGHØR.NO: TV 2-programmet «Petter Uteligger» tok årets Gullruten-utdeling i Bergen med storm, da det vant pris i klassen «beste dokumentarserie».

Senere i sendingen fikk Petter Nyquist (37) også publikumsprisen.

Blant seriens trofaste seere var også venninnen og eventyreren Cecilie Skog (41). Hun lot seg røre til tårer over Petters innsats overfor andre medmennesker. Både hun og samboer Aleksander.

- Han har et hjerte av gull

Gamme (39), er gode venner av hele Norges Petter Uteligger.

TURKAMERAT: Cecilies samboer, Aleksander Gamme, har vært på flere turer med Petter Nyquist. Foto: Andreas Fadum
TURKAMERAT: Cecilies samboer, Aleksander Gamme, har vært på flere turer med Petter Nyquist. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Alex og Petter har vært mye på tur sammen, og vi kjenner Petter godt. Jeg er så stolt over hva han har fått til, og hvor mye han har gitt av seg selv. Han har et hjerte av gull, og det ser man tydelig, forteller en svært rørt Cecilie til Se og Hør.

Selv har Petter nesten litt vanskelig for å sette ord på hvordan han ble tatt imot på den store Gullruten-dagen.

- Dette har vært en absurd dag. Så mange følelser og inntrykk! Serien og menneskene har forandret livet mitt. Jeg har fått et nytt syn på hvordan man bør og kan leve livet. Dessuten har jeg fått venner for livet, påpeker Petter.

Venter sitt andre barn

Nå har Nyquist også grunn til å juble på hjemmebane; på Instagram bekreftet han i mars at han venter sitt andre barn med samboeren Mari!

Fra før av har de to datteren Ingrid sammen.

– Vi gleder oss masse til at vår lille familie kan bli komplett til sommeren, det kommer til å bli knallbra. Formen er fin og humøret er på topp, sa en lykkelig Nyquist til TV 2​.

Til Dagbladet har Petter tidligere sagt at noe av det aller verste ved å være borte i 52 dager, var å ikke være tilstede for datteren sin. 

- Jeg likte ikke å være borte fra datteren min så lenge, men det gikk veldig fint. Hun var veldig glad for å se igjen pappaen sin og hun tok det veldig fint. Det var veldig hyggelig. 

LES OGSÅ: Petter Uteligger gråt av glede

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.