<strong>SJOKKRYKTER:</strong> Det hevdes at Ashton har et kjærlighetsbarn med en tidligere elskerinne. Foto: Stella Pictures
SJOKKRYKTER: Det hevdes at Ashton har et kjærlighetsbarn med en tidligere elskerinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han har et hemmelig barn

Ashton Kutcher rystes av de mest sjokkerende ryktene hittil...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: At ekteskapet mellom Ashton Kutcher og Demi Moore er på gyngende grunn, er gammelt nytt. Nå rystes Kutcher av nye sjokkpåstander og avsløringer.

Bladet InTouch Weekly skriver nå at den ferske «Two And a Half Men»-skuespilleren har et hemmelig barn.

Med tittelen «Ashtons kjærlighetsbarn-sjokk», klistrer bladet nyheten over hele forsiden, og hevder en elskerinne forteller alt: Om usikker sex i både bilen hans og huset, at Ashton dumpet henne etter at han fikk vite om babyen, og at Demi Moore ikke klarer å spise etter alt kaoset som den siste tiden har kommet frem.

I tillegg skriver bladet Star om skuespillerens ville fest, der han tok med seg tolv kvinner hjem etter en natt på klubben Fluxx i San Diego.

- Han sa han ikke hadde brukt kondom på ti år, forteller en av hans tidligere erobringer.

Ifølge bladet skal alkoholen ha flommet på Ashtons hotellrom. Der skal han til slutt ha tatt med seg blondinen Sara Leal på soverommet. Leal sendte følgende tekstmelding til vennene sine i etterkant:

«Jeg lå med Ashton Kutcher på fredag. LOL».

Det har foreløpig ikke kommet noen kommentar fra verken Ashton Kutcher eller Demi Moore etter skandaleoppslaget.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kobles til ny elskerinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer