- Han har en spesiell plass i hjertet mitt

De to realitydeltakerne fant tonen under innspillingen av «Bartenderskolen».

FANT TONEN: Ole Ruud og Victoria Stein Helgerud fikk god kontakt allerede i første program av Viasat 4-serien «Bartenderskolen». - Jeg føler meg mye nærmere Victoria nå, sier Ole Ruud til Seher.no. Foto: Viasat 4
FANT TONEN: Ole Ruud og Victoria Stein Helgerud fikk god kontakt allerede i første program av Viasat 4-serien «Bartenderskolen». - Jeg føler meg mye nærmere Victoria nå, sier Ole Ruud til Seher.no. Foto: Viasat 4 Vis mer
Se «Bartenderskolen»-video nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Det manglet ikke på fest og flørting i mandagens premiere av «Bartenderskolen» på Viasat 4, hvor 18 norske og svenske ungdommer blir fulgt av TV-kameraene under sitt fire uker lange opphold på den greske øya Kos.

Spesielt god ble stemningen mellom de to norske deltagerne Victoria Stein Helgerud (22) og Ole Ruud (21), som ble filmet mens de både kysset og nakenbadet sammen i løpet av de første dagene.

De to ungdommene bekrefter at de har beholdt en god tone også etter at de kom hjem fra ferieparadiset.

- Det er trygt å si at vi har blitt mer enn gode venner i løpet av serien. Jeg føler meg mye nærmere Victoria nå, sier Ole til Seher.no.


Victoria - som tidligere har avslørt at hun kun var edru i tre av 30 dager under Kos-oppholdet - bekrefter at hun er begeistret for Ole, men hevder de to ikke kaller hverandre kjærester.

- Vi er ikke kjærester. Men han har en spesiell plass i hjertet mitt, det har han, smiler hun til Seher.no.


«Bartenderskolen»-kollega Ida Omdal avslører at det kan bli mer romantikk i de kommende episodene.

- Det var jo litt som skjedde. Jeg var veldig forsiktig selv, men man vet jo aldri. Ti tequila og ti kyss, man skal ikke se bort fra det, sier hun.


LES ANMELDELSE AV BARTENDERSKOLEN HER


«Bartenderskolen» ser du mandager kl 21.30 på Viasat 4. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var edru i tre av 30 dager[obj:media:8972]