KVINNELIGE TREKK: Bruce Jenners mange plastiske operasjoner har gjort ham mer og mer feminin. Foto: Stella Pictures
KVINNELIGE TREKK: Bruce Jenners mange plastiske operasjoner har gjort ham mer og mer feminin. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han har en identitetskrise

Bruce Jenners sønner mener faren ikke helt vet hvem han er.

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har det florert med rykter rundt realitystjernen Bruce Jenner (64), tidligere OL-gullvinner i tikamp, som ble kjent for TV-seerene som Kris Jenners (58) ektemann og stefar til realitystjernen Kim Kardashian (33) og hennes søstre.

Ryktene har basert seg på at Jenner har startet forvandlingen fra mann til kvinne. Jenner har blant annet latt håret gro, er nøye med å fikse på neglene og opererte nylig bort adamseplet sitt.

KARDASHIANS STEFAR: Bruce Jenner er stefaren til Kim Kardashian. Foto: All Over Press
KARDASHIANS STEFAR: Bruce Jenner er stefaren til Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer

Dette skal være typisk for pasienter som er i begynnelsen av en prosess med å bytte kjønn. Selv skal Bruce ha avfeid ryktene og sagt at han tok bort adamseplet fordi han ikke likte hvordan det så ut.

Nå tror Bruce Jenners barn, Brody (30) og Brandon (32) , at faren har en identitetskrise etter operasjonen.

- Bruce har virkelig en greie, en identitetskrise. Det tror Brandon og Brody, sier en kilde til Radaronline.com.

- Men at Bruce er lykkelig er alt de bryr seg om. Brody har den siste tiden tilbragt mye tid sammen med faren og de har kommet mye nærmere hverandre den siste tiden. Alt de vet er at pappaen deres trives med seg selv for øyeblikket og at han har det bra, sier en kilde ifølge Female First.

SEPARERT: Bruce Jenner var tidligere gift og samboer med Kim Kardashians mor, Kris Jenner. I oktober 2013 bekreftet paret at de skulle separeres etter 22 år sammen. Foto: All Over Press
SEPARERT: Bruce Jenner var tidligere gift og samboer med Kim Kardashians mor, Kris Jenner. I oktober 2013 bekreftet paret at de skulle separeres etter 22 år sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Også Bruce og ekskona Kris Jenners to yngste døtre skal være svært preget av farens forvandling.

- Det skal ha vært ekstra hardt for 16 år gamle Kylie siden noen av vennene hennes har gjort narr av hvordan Bruce ser ut. All mobbingen av faren på sosiale medier har også gått inn på Kendall og Kylie. Kendall tilbringer fremdeles mye tid sammen med Bruce, mens Kylie har trukket seg litt tilbake, hvis ikke det er for TV-serien sin del, sier en kilde til Radaronline.com.

VANSKELIG TID: Kylie Jenner (t.h.) og Kendall Jenner (t.v) sliter med å forstå seg på farens handlinger. Her sammen med søstrene Khloe og Kourtney Kardashian. Foto: Stella Pictures
VANSKELIG TID: Kylie Jenner (t.h.) og Kendall Jenner (t.v) sliter med å forstå seg på farens handlinger. Her sammen med søstrene Khloe og Kourtney Kardashian. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nettstedet TMZ har har snakket med legen Marci Bowers, den første transeksuelle kvinnen som gjennomførte kjønnskifteoperasjoner i USA. Hun mener at alle hintene om at Jenner kommer til å skifte kjønn er på plass.

- Det som med en gang avslører at man er en mann er adamseplet. At noen velger å forminske det er nesten det samme som å si at man håper man skal ligne mest mulig på en kvinne når man kler seg i kvinneklær, sier Bowers til Radaronline.

Det er ikke bekreftet at Bruce Jenner er transeksuell, men Bowers mener at ingrepet kan tyde på at han ønsker å skifte kjønn.

LES OGSÅ:   Planlegger å skifte kjønn?