- Han har dumpet Mariah av to grunner

Forholdet mellom Mariah Carey og milliardær-forloveden James Packer skal være historie.

FORHOLDET TOK SLUTT: Forholdet mellom Mariah Carey og James Packer er ifølge en venn av familien til James over.  Her fra Glaad Media Awards 2016.  Foto: wenn.com
FORHOLDET TOK SLUTT: Forholdet mellom Mariah Carey og James Packer er ifølge en venn av familien til James over. Her fra Glaad Media Awards 2016. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Milliardæren James Packer (49) skal ha gjort det slutt med popsangeren Mariah Carey (46).

Grunnen skal være at Mariah bruker alt for mye penger. Det melder det australske bladet Woman's Day, ifølge Daily Mail.

- Det er over, forteller en venn av familien til James til bladet.

Men det er ikke bare hennes ekstreme pengebruk som skal ha vært problemet. Mariah Carey har nemlig sagt ja til et nytt reality-show kalt «Mariah´s World», noe Packer ikke likte.

- James hadde store problemer med Mariahas nye reality-show. Han likte ikke at hun var villig til å eksponere livet deres til verden.

Paret var forlovet, så naturlig nok er nå bryllupet avlyst. Men ifølge kildene til Woman's Day får Mariah beholde forlovelsesringen som er verdt rundt 65 millioner kroner.

Paret har ikke kommentert de siste påstandene.

Forlovet seg i januar

I januar i år ble det kjent at Mariah Carey hadde forlovet seg med Packer.

Forlovelsen fant sted i Careys hjemby New York, under ett år etter at Carey og Packer ble et par.

Ifølge TMZ samlet James Packer et knippe av Mariah Careys nære venner til en privat middag på Eleven Madison Park torsdag kveld. Under middagen skal 48-åringen ha gått ned på kne foran kjærestens næreste og kjæreste venner.

Saken fortsetter under bildet.

RINGEN: Dette er forlovelsesringen Mariah nå får beholde, selv om forholdet mellom hun og Parker er over.  Foto: Splash News
RINGEN: Dette er forlovelsesringen Mariah nå får beholde, selv om forholdet mellom hun og Parker er over. Foto: Splash News Vis mer

Men kort tid etter den glade nyheten meldte samme nettsted om et skår i gleden for paret. Begge var nemlig fortsatt gift på hver sin kant!

Mariahs skilsmisse fra Nick Cannon var nemlig ikke klar, på tross av at de gikk hver til sitt sommeren 2014. Seks måneder senere søkte Cannon om skilsmisse, men dette tok lengre tid enn planlagt på grunn av økonomiske uenigheter.

Eksene har likevel klart å holde en god tone på grunn av sine to barn Monroe og Maroccan (5) og har feiret flere høytider sammen.

Rask romanse

De to møttes for første gang for flere år siden, ifølge People, men romantikken begynte å blomstre for fullt sommeren 2015. Da ferierte duoen og Careys barn sammen i Syd-Europa.

I september viste paret seg sammen på den røde løperen for første gang, på «The Intern»-premieren i New York. Den gang så de to svært lykkelige ut, og det var etter det forholdet tydeligvis skal ha blitt mr seriøst.

#icantski #skilesswonder

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

#blizzard!!!

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

#fabulous #newyears celebration in #australia #jp

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Før jul i fjor reiste paret og Careys to barn til skiparadiset Aspen, og Mariah Carey delte flere bilder fra ferien på Instagram. Ifølge popstjernens Instagram-konto, feiret de nyttårsaften i Packers hjemland Australia.

 

Skulle gifte seg for tredje gang

Om ekteskapet mellom Mariah og James hadde blitt en realitet hadde dette blir hennes tredje ekteskap. Fra 2008 til 2015 var hun gift med artist og TV-profil Nick Cannon (36), og fra 1993 til 1998 var hun gift med musikksjef Tommy Mottola (67).

Mariah Carey har tidligere fortalt om hvordan Mottola kontrollerte henne.

- Det er skummelt. Du kommer inn i en situasjon hvor du føler deg stengt inne. Det var veldig vanskelig for meg. For jeg hadde ikke bare et ekteskap med mannen, men en jobbrelasjon, hvor han hadde kontroll over livet mitt, har Carey fortalt.

Cannon og Carey giftet seg i 2008 og fornyet ekteskapsløftene på eventyrlig vis i 2013.

Saken fortsetter under bildet.

EKS NUMMER TO: Mariah Carey med sin daværende ektemann Nick Cannon. Foto: Ap
EKS NUMMER TO: Mariah Carey med sin daværende ektemann Nick Cannon. Foto: Ap Vis mer

James Packer har også vært gift to ganger tidligere. Fra 2007 til 2013 var han gift med sangeren Erica Baxter (38). Packer har tre barn fra ekteskapet med Baxter, datteren Indigo (8), sønnen Jackson Lloyd (6) og datteren Emmanuelle Sheelah (4).

Fra 1999 til 2002 var han gift med modellen Jodhi Meares (45).

EKS NUMMER EN: Mariah Carey og daværende president i Sony Music, Tommy Mottola, giftet seg i en overdådig seremoni sommeren 1993.  Foto: © Rick Maiman/Sygma/Corbis
EKS NUMMER EN: Mariah Carey og daværende president i Sony Music, Tommy Mottola, giftet seg i en overdådig seremoni sommeren 1993. Foto: © Rick Maiman/Sygma/Corbis Vis mer

LES OGSÅ: - Barnevernet utvider etterforskningen mot Brad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer