NÆRE VENNER: Mick Jagger har kjent Rolling Stones-kollegaene (f.h) Charlie Watts, Keith Richards og Ronnie Wood i over 50 år. Foto: Brock Miller/ All Over Press
NÆRE VENNER: Mick Jagger har kjent Rolling Stones-kollegaene (f.h) Charlie Watts, Keith Richards og Ronnie Wood i over 50 år. Foto: Brock Miller/ All Over PressVis mer

- Han har det virkelig ikke bra

Vennene er bekymret for Mick Jagger etter kjærestens død.

SEOGHØR.NO: Mandag kom sjokknyheten om at Mick Jaggers (70) designerkjæreste L'Wren Scott hadde blitt funnet død av sin assistent i leiligheten der hun bodde i New York.

Selv om det ikke ble funnet noe avskjedsbrev tyder alt på at L'Wren tok sitt eget liv. Hun ble 49 år gammel.

For Jagger kom dødsfallet som lyn fra klar himmel, og han er knust over tapet av sin kjæreste gjennom de siste 13 årene.

Rockerens Rolling Stones-kollegaer er nå bekymret for kameraten etter at han har valgt å trekke seg unna.

- Han står oppreist, men er virkelig ikke i bra form. Han er ikke ordentlig tilstede. Dette kom som et stort sjokk på ham, forteller Charlie Watts til Mail Online.

BEKYMRET VENN: Charlie Watts er trommis i Rolling Stones og har kjent Jagger i en årrekke. Foto: All Over Press
BEKYMRET VENN: Charlie Watts er trommis i Rolling Stones og har kjent Jagger i en årrekke. Foto: All Over Press Vis mer

Rolling Stones-legenden befant seg i Australia da nyheten ble kjent, og mottok den tragiske beskjeden da han var ute og spiste middag med venner på Coco's i Perth.

- Han tok servitøren i hånda og sa han hadde hatt en hyggelig kveld, men at han ble nødt til å forlate stedet med det samme.

- Det var helt forferdelig. Og så hjerteskjærende for noen å motta en slik beskjed. Det var en nydelig kveld. Været var fantastisk og han hadde en rolig og avslappet middag, sier restaurantens manager Denise Zammit til Closer magazine.

Rolling Stones skulle egentlig holdt en rekke konserter i Australia og New Zealand fremover, men har avlyst alle show etter L'Wren Scotts dødsfall.

En siste hilsen

På sin egen offisielle nettside mickjagger.com postet Jagger følgende melding tirsdag:

«Jeg sliter fremdeles med å forstå hvordan min elsker og beste venn kunne ende livet sitt på denne tragiske måten. Vi tilbragte mange fantastiske år sammen og hadde bygd et flott liv for oss selv»

Scott var en anerkjent motedesigner og har jobbet med stjerner som Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie og presidentfruen Michelle Obama.

I 2001 ble hun kjæreste med Jagger etter å ha møtt ham under en fotoshoot.

«Hun hadde en utrolig tilstedeværelse og ble beundret for sitt talent, ikke minst av meg. Jeg er rørt av alle hyllestene mennesker har gitt henne, i tillegg til de private støttemeldingene jeg har mottatt. Jeg kommer aldri til å glemme henne, Mick», avslutter han.

LES OGSÅ: L'Wren oppdaterte Facebook etter sin død