- HAN HAR BLITT MER SÅRBAR: Ove Aunlis kone Berit hevder han har blitt mindre redd for å vise følelser etter at han mistet to venner i en akeulykke i år 2000. Foto: Hege Bakken Riise/Nrk
- HAN HAR BLITT MER SÅRBAR: Ove Aunlis kone Berit hevder han har blitt mindre redd for å vise følelser etter at han mistet to venner i en akeulykke i år 2000. Foto: Hege Bakken Riise/NrkVis mer

- Han har blitt mer sårbar

Vennenes dødsulykke preger fortsatt Ove Aunli.

SEHER.NO: Den tidligere langrennsstjernen Ove Aunli (52) har blitt en seerfavoritt med sin følelsesladete fremtoning i "Mesternes Mester" på NRK.

Ifølge kona Berit Aunli (52) - som også har deltatt i realityserien med tidligere idrettsstjener - er ektemannen blitt mer sårbar etter en dramatisk akeulykke, hvor han mistet to gode venner.

Ulykken skjedde i romjulen i år 2000, og etterpå fortalte Ove ifølge VG at det like gjerne kunne ha vært ham som omkom.

- Han er blitt mer sårbar etter ulykken.

- Nå greier han ikke skjule det så godt som før. Han har funnet ut at det ikke er så galt å vise følelser. Slik var han aldri før, sa Berit til avisa etter at Ove fredag røk ut av "Mesternes Mester".

Før han takket ja til å bli med "Mesternes Mester" - hvor han blant annet sørget for at Berit røk ut - avtalte Ove Aunli med NRK at akeulykken ikke skulle nevnes i programmet.

Men til tross for at han gjerne skulle vært med lenger i konkurransen, la ikke Ove skjul på at det var godt å se igjen kona.

- Ja, da ble det gjensynsglede, sa Ove til Seher.no fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han er fullstendig u-sjølopptatt