- Han har begynt å drikke igjen

Etter å ha holdt seg edru i lang tid falt David Arquette av vannvogna da det nylig ble slutt med kjæresten.

SLITER: Bruddet fra kjæresten Christina McLlarty skal ha gått hardt innpå David Arquette. Foto: FAME FLYNET
SLITER: Bruddet fra kjæresten Christina McLlarty skal ha gått hardt innpå David Arquette. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at ekteskapet til Courteney Cox (49) tok slutt i 2010, fikk «Skrik»-stjernen David Arquette (41) et nervøst sammenbrudd og begynte å drikke tett.

Etter en tøff tid med hard festing tok han seg selv til slutt i nakken og sjekket inn på rehab for å få bukt med alkoholproblemene. Og 1. januar 2012 feiret han ett år som edru. Men nå skal Arquette være tilbake på flaska igjen, melder RadarOnline.com.

Tilbakefallet skal ha skjedd som et resultat av at det to år lange av-og-på forholdet til reporterkjæresten Christina McLlarty nylig tok slutt igjen - i tillegg til at han og Cox offesielt fikk godkjent skilsmissen i mai.

- David og Christina har ikke klart å bli ordentlig ferdig med hverandre, men han har vært singel en stund nå, forteller en kilde til nettstedet.

Paret ble sist fotografert sammen 8. juni.

- Med kjærlighetssorg fra bruddet, samtidig som skilsmissen ble offisiell, så er det nesten typisk at David skulle begynne å drikke igjen. Nå gjenstår det bare å se hvor mye han klarer å drite seg ut denne gangen. Han er som et fortapt barn fanget i en voksen kropp, sier kilden.

Arquette ble først sett på baren Popkins Tavern i Virginia tidligere denne måneden. Her skal han i følge øyevitner har helt nedpå en rekke drinker og etterpå hatt problemer med å snakke rent. Og lørdag festet han på den populære klubben Bootsy Bellows i Los Angeles, skriver nettstedet.

Skuespilleren har datteren Coco (9) fra det 11 år lange ekteskapet med Cox, og han har tidligere avslørt at han drakk sin første øl som fireåring etter å ha stjålet den fra faren sin.LES OGSÅ: Bruker laser for å se ung ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer