LYKKELIG: Norskættede Eric Christian Olsen forteller at fødselen er noe av det mest spektakulære og surrealistiske han har vært med på. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Norskættede Eric Christian Olsen forteller at fødselen er noe av det mest spektakulære og surrealistiske han har vært med på. Foto: All Over PressVis mer

- Han har arvet min norske nese!

Den norskættede amerikanske skuespilleren Eric Christian Olsen ble far for første gang.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Eric Christian Olsen (36) og kona Sarah Wright (29) ble foreldre til en liten gutt fredag 16. august, skriver People.

Babyen, som har fått navnet Wyatt Oliver, ble født hjemme hos paret, forteller den nybakte pappaen:

- Sarah kjempet i 17 timer før vi fikk møte lille Wyatt for første gang. Jeg er så stolt og glad for å ha så mange sterke kvinner i livet mitt - og nå også en sønn. Jeg har opplevd mye spennende i mitt liv, men aldri noe som har vært så surrealistisk og så fantastisk vakkert på én og samme tid før.

Olsen er blant annet kjent fra TV-serien «NCIS: Los Angeles», som går på TV 3.

36-åringens navn avslører at han har norske aner.

Da graviditeten ble kjent i april moret Olsen seg over sønnens norske trekk:

- Ultralyden viste at han hadde arvet Sarahs perfekte lepper, og min norske nese!, fortalte han til People den gang.

Eric Christian spilte også side om side med de norske skuespillerne Trond Espen Seim, Jørgen Langhelle, Jan Gunnar Røise, Stig Henrik Hoff, Jo Adrian Haavind og Kristofer Hivju i «The Thing» - skrekkfilmen til den nederlandske regissøren Matthijs van Heijningen Jr. som kom ut i 2011.

Han har fortalt MoviesOnline at hans norske trekk måtte gjøres om på da han skulle spille amerikaneren Adam Finch i filmen:
 
- Jeg er 100 prosent norsk, og det var nesten så jeg ikke fikk rollen på grunn av det. «Du er amerikansk og du er norsk, og du kommer til å se ut som de andre nordmennene», sa de. Så de farget håret mitt mørkere.

Sarah og Eric Christian giftet seg i 2007 på familiegården i Jackson Hole, Wyoming.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som dater hverandre!