Matthew Perry og Courteney Cox:

- Han har alltid vært forelsket i henne

Følelsene for «Friends»-kollegaen var visstnok ikke bare skuespill.

LUNSJ: Forrige uke delte Courteney Cox et bilde av seg selv sammen med Matthew Perry etter at de hadde spist lunsj sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram
LUNSJ: Forrige uke delte Courteney Cox et bilde av seg selv sammen med Matthew Perry etter at de hadde spist lunsj sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det er full «Friends»-feber om dagen etter at Jennifer Aniston (50) ble medlem av Instagram, for så å hinte om at hun og skuespillerkollegaene «jobber med noe».

I etterkant av Anistons inntog på Instagram har vi også fått en ny selfie av Courteney Cox (55) og Matthew Perry (50) - som i situasjonskomedien spilte Monica Geller og Chandler Bing, som gifter seg og får barn.

Det er liten tvil om at kjærlighetshistorien til karakterene er en sentral del av serien. Cox og Perry spilte kjærester i drøye seks sesonger, og da er det kanskje ikke rart at det kan ha oppstått romantiske gnister også utenfor sett.

- Forelsket

Selv om Cox siden 2013, sett bort fra en kort pause, har vært i et forhold med Johnny McDaid (43), er hun fortsatt god venn med Perry. Som nevnt fikk verden nylig et bilde av de tidligere kollegaene, hvor hun i bildeteksten forklarer at de har spist lunsj sammen.

Bildet fikk enorm oppmerksomhet, og har i skrivende stund 3,4 millioner likerklikk - forståelig nok. Fans har nemlig i flere år ventet på en gjenforening mellom «Friends»-stjernene.

Men selv om stjernene i etterkant av braksuksessen gikk hver til sitt, har ikke nødvendigvis kjærligheten de fikk for hverandre i løpet av de ti årene forsvunnet. I hvert fall ikke hvis man skal tro kilden som har uttalt seg til Us Weekly.

FRIENDS: Matthew Perry og Courteney Cox (midten) spilte kjærester i situasjonskomedien «Friends». Foto: NTB Scanpix
FRIENDS: Matthew Perry og Courteney Cox (midten) spilte kjærester i situasjonskomedien «Friends». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet har nemlig blitt fortalt at det oppsto ekte kjærlighet mellom Cox og Perry, og at han aldri har klart å riste den helt av seg.

- Matthew har alltid vært forelsket i henne. Han har aldri helt kommet over henne, røper kilden eksklusivt til Us Weekly.

Til tross for at Perry angivelig har måttet takle noen ubesvarte følelser fra Cox, ser de to ut til å ha et nært og kjært vennskap.

Fryktet for livet hans

Perry har tilsynelatende vært singel siden 2012, etter at hans seks år lange forhold med «Mean Girls»-stjernen Lizzy Caplan (37) tok slutt. I etterkant av bruddet har det ofte oppstått bekymringer rundt 50-åringen, da han lenge har slitt med blant annet sin mentale helse og rusmisbruk.

Senest i 2018 skal stjernen ha vært tilbake på rehabilitering på grunn av alkoholproblemer.

Da Perry nylig dukket opp på Cox sin Instagram-konto så derfor mange på det som en bekreftelse på at alt står bra til. Bildet kom nemlig i kjølvannet av flere bekymringer knyttet til stjernen.

Radar Online meldte så sent som i sommer at «Friends»-kollegaene var svært bekymret for Perry da de mente livet hans bare gikk nedover.

Vis mer

- Bare fordi Jennifer ikke er en veldig nær venn av Matthew, betyr ikke det at hun ikke er redd for ham. Hun har prøvd å få kontakt med ham utallige ganger de siste årene, men det er sjelden han svarer på telefonene hennes, sa en kilde til nettstedet, og la til:

- Når han først gjør det, er det som å snakke med en totalt annen person.

Brøt verdensrekord

Som nevnt er Aniston nå å finne på Instagram, til tross for at hun tidligere har uttalt at hun ikke har hatt noe ønske om å benytte seg av sosiale medier. Instagram-sjokket gikk heller ikke ubemerket hen.

Med et relativt nytt bilde av seg selv sammen med Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow (56), Matt LeBlanc (52) og David Schwimmer (53) - som alle spilte i «Friends» - meldte Aniston sin ankomst til bildedelingstjenesten.

Bildet spredte seg raskt på bildedelingstjenesten, faktisk så raskt at det førte til verdensrekord for stjernen. Hun ble nemlig raskest til å nå én million følgere, og vippet prins Harry og hertuginne Meghan av tronen.

Nylig gjestet Aniston også «The Ellen DeGeneres Show» hvor hun kunne avsløre at de sammen jobber med et prosjekt, uten at hun kunne røpe hva det er.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe, sa Aniston.

Hun avkreftet derimot at det dreiet seg om en ny «Friends»-sesong, til tross for at 2019 markerer 25-årsjubileet for serien som gikk på NBC fra 1994 til 2004.

Tidligere denne uken ble det for øvrig kjent at de seks «Friends»-skuespillerne, samt skaperne av den opprinnelige NBC-serien, skal være i forhandlinger om en gjenforeningsepisode på HBO Max. Dette ifølge kilder til The Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: - Hatet én spesiell sexscene