ISFRONT: Krangelen mellom Tor Fløysvik og Trond Harr fortsetter. Harr er nemlig kritisk til det eks-kollegaen presterte i dommerpanelet lørdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ISFRONT: Krangelen mellom Tor Fløysvik og Trond Harr fortsetter. Harr er nemlig kritisk til det eks-kollegaen presterte i dommerpanelet lørdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Han har alltid en agenda

Men Tor Fløysvik nekter å forholde seg til kritikken fra sin tidligere dommerkollega.

Se og hør Tor Fløysvik svare på "Strenge-Tor"-stempelet nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det Margrethe Røed (32) og dansepartneren Asmund Grindaker som måtte forlate parketten i "Skal vi danse". Av dommerne fikk paret bare 20 poeng for sin samba, og etter omdansen mot Triana Iglesias og Tobias Karlsson fikk Margrethe totalslakt av dommer Fløysvik.

- Margethe, hyggelig å bli kjent med deg. Men nå har du fått nok sjanser i "Skal vi danse" og i danselyset. Jeg tror ikke vi ser noen danser ut av deg før etter jul. Selvfølgelig skal Triana stemmes videre, sa han.

- Noen blir nok lei
Etter lørdagens show ga en av de andre dommerne, Trine Dehli Cleve, klart uttrykk for at hun synes Fløysviks utsagn var av den unødvendige sorten. Det er den tidligere "Skal vi danse"-dommeren Trond Harr (65) fullstendig enig i.

- Jeg er enig med Trine Dehli Cleve, som mener at Fløysviks kommentar til Margrethe var unødvendig. Man kan gjerne være streng, og det er jo kanskje også morsomt for seerne. Men man må jo ha en viss moral, og noen blir nok lei over slike utsagn, sier han til Seher.no.

Harr understreker at han selv heller ikke har latt seg imponere nevneverdig over det Margrethe Røed har levert på parketten denne sesongen.

- Når sant skal sies, er ikke jeg heller noen fan av henne. Men jeg synes hun danset bedre nå på lørdag enn hva jeg har sett av dansen hennes tidligere, mener han.

- Det var unødvendig!
Tor Fløysvik ga den gravide 32-åringen karakteren 3 for lørdagens opptreden. Av Trine Dehli Cleve ble hun belønnet med en 7'er, mens Christer Tornell og Karianne Gulliksen ga hver sin 5'er.


- Hun begynner jo å bli ganske stor, så jeg mener at latindansen passer bedre for henne enn standard, der reglene er midre omfattende og strenge. Selv ville jeg nok i verste fall gitt henne en 5'er. Tors 3'er, samt kommentaren han ga henne, var derimot unødvendig - det er jeg helt enig i. Men det skaper jo blest, og da har jo folk noe å snakke om denne uka også, sier Harr.

- En sleiv fra Fløysvik
Onsdag kunne Seher.no presentere regnestykket som beviser at Tor Fløysvik så langt i årets "Skal vi danse" er den desidert strengeste dommeren. For mens "Strenge"-Tor har delt ut 339 poeng så langt, har Karianne Gulliksen, Christer Tornell og Trine Dehli Cleve delt ut henholdsvis 375, 371 og 368 poeng.

- Tor er kjent for å være streng, også i konkurransemiljøet. Nesten militant. Av og til er han for streng, av og til er han det ikke - men generelt sett blir han oppfattet som streng. Og det er standarddansen som er hans styrke, latin er ikke hans område. Men han har kanskje et markeringsbehov, mener Trond Harr, som utdyper:

- Alle har jo en sleiv innimellom, og dette var absolutt en sleiv.

- Han sto jo bare der!
Den tidligere "Skal vi danse"-dommeren er derimot ikke bare kritisk til hva eks-kollegaen sa og mente om Margrethe Røed.

- Han sa også mye diskutabelt om Hallvard. Der var jeg enig med Karianne - det var jo alt for lite bevegelse! Der burde han gitt en 3'er. Det var ikke mye rumba, han sto jo for det meste stille! Men de er kanskje naboer, han har jo alltid en agenda, smiler 65-åringen, som legger til at det må være rom for si sin mening enkelte ganger.

- Vi snakker jo om en skjønnsbedømt idrett hvor det er en del slingringsmonn og rom for personlige oppfatninger.

Etter å ha blitt konfrontert med de lave karakterene han har gitt i årets "Skal vi danse", svarte Fløysvik følgende til Seher.no onsdag.

- Jeg har ingen kommentar til disse tallene. Du får heller ta en opptelling når programmet er ferdig på TV. Det er mulig jeg er mer kritisk enn de andre dommerne, men nå jobber jeg også mer enn dem med dette.

Vil ikke kommentere Harr
Etterpå presiserte Fløysvik imidlertid per sms at "De karakterene jeg gir mener jeg er korrekte, og de står jeg for, men jeg aksepterer samtidig at andre ikke deler mitt syn."

Kritikken fra Trond Harr ser han heller ingen spesiell grunn til å forsvare seg mot.

- Tronds meninger ser jeg ingen grunn til å kommentere. Han har for lite greie på dans til at jeg vil si noe som helst, sier han til Seher.no.
65-åringen vekket stor oppmerksomhet i fjor da han til Seher.no gikk hardt ut mot dommerkollegaen, og uttalte at Fløysvik ikke gjør en dritt for norsk dans. Samtidig var han ikke nådig mot sin erstatter den gang, Alexandra Kakurina.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no! 

LES OGSÅ: Dette regnestykket beviser alt
 

Se videointervjuet med Tor Fløysvik og flere andre her:

[obj:media:8131]