- Han har allerede dumpet henne to ganger

Og nylig skal Leonardo DiCaprio ha møtt en ukjent kvinne midt på natten.

SNART SLUTT?: Forholdet mellom DiCaprio og Lively skal gå mot slutten. Foto: All Over Press
SNART SLUTT?: Forholdet mellom DiCaprio og Lively skal gå mot slutten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Leonardo DiCaprio (36) ble sammen med «Gossip Girl»-skuespilleren Blake Lively (23) under filmfestivalen i Cannes i mai, har forholdet bare gått én vei, nemlig nedover.

I midten av juni kom de første rapportene om at forholdet var på vaklende grunn. Nå skriver nettstedet ShowbizSpy.com at DiCaprio skal ha gjort det slutt med Lively to ganger allerede, men funnet tilbake til henne like etterpå.

- De har bare vært sammen i noen uker, men Leo har allerede dumpet henne to ganger, for så å bli sammen med henne igjen noen dager etter, forteller en kilde til nettstedet.

DiCaprio skal ha gjort det klart at han ikke ønsker å binde seg, noe som skal være grunnen til bruddene.

- Leo liker ikke å være bundet til noen. Har er nervøs når det kommer til forhold, og dette er sånn han takler det. Blake liker det ikke i det hele tatt, men hun elsker Leo og gjør sitt beste for å forsikre ham om at hun ikke vil gå for fort fram.

Forrige uke kom nyheten om at DiCaprio hadde møtt en ukjent kvinne klokken 2 på natten mens Lively befant seg på andre siden av landet, noe som satte ytterligere fyr på spekulasjonene om at forholdet er i ferd med å ta slutt.


For tiden er «Titanic»-skuespilleren på tur med moren sin på Capri i Italia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Forholdet er på vaklende grunn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer