HOLLYWOOD-STJERNE: I «Skyfall» spiller Ben Whishaw det tekniske geniet «Q» som utstyrer James Bond (Daniel Craig) med diverse gadget og dupeditter.
HOLLYWOOD-STJERNE: I «Skyfall» spiller Ben Whishaw det tekniske geniet «Q» som utstyrer James Bond (Daniel Craig) med diverse gadget og dupeditter.Vis mer

- Han har aldri skjult sin seksuelle legning

«James Bond»-stjernen står frem som homofil.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Ben Whishaw (32) deler sjelden ting om privatlivet sitt, men avslører nå at han er gift med den australske komponisten Mark Bradshaw (30).

- Ben har aldri skjult sin seksuelle legning, men som mange andre skuespillere liker han ikke å diskutere familielivet sitt med pressen, sier talspersonen hans, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter:

- På grunn av spekulasjener kan jeg bekrefte at Ben og Mark inngikk partnerskap i august 2012. De var stolte over å gjøre det og de er veldig lykkelige sammen.

Paret møttes på settet til filmen «Bright Star» i 2009, hvor Ben hadde en rolle og Mark komponerte musikken.

Whishaw har spilt i en rekke filmer, TV-serier og teaterstykker, og nylig var han å se i science fiction filmen «Cloud Atlas», hvor han spilte mot Tom Hanks og Halle Berry.LES OGSÅ: Avslørte sin seksuelle legning på Twitter