- Han har aldri skjult sin seksuelle legning

«James Bond»-stjernen står frem som homofil.

HOLLYWOOD-STJERNE: I «Skyfall» spiller Ben Whishaw det tekniske geniet «Q» som utstyrer James Bond (Daniel Craig) med diverse gadget og dupeditter.
HOLLYWOOD-STJERNE: I «Skyfall» spiller Ben Whishaw det tekniske geniet «Q» som utstyrer James Bond (Daniel Craig) med diverse gadget og dupeditter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Ben Whishaw (32) deler sjelden ting om privatlivet sitt, men avslører nå at han er gift med den australske komponisten Mark Bradshaw (30).

- Ben har aldri skjult sin seksuelle legning, men som mange andre skuespillere liker han ikke å diskutere familielivet sitt med pressen, sier talspersonen hans, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter:

- På grunn av spekulasjener kan jeg bekrefte at Ben og Mark inngikk partnerskap i august 2012. De var stolte over å gjøre det og de er veldig lykkelige sammen.

Paret møttes på settet til filmen «Bright Star» i 2009, hvor Ben hadde en rolle og Mark komponerte musikken.

Whishaw har spilt i en rekke filmer, TV-serier og teaterstykker, og nylig var han å se i science fiction filmen «Cloud Atlas», hvor han spilte mot Tom Hanks og Halle Berry.LES OGSÅ: Avslørte sin seksuelle legning på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer