Owen Wilsons eks:

- Han har aldri sett datteren sin

Skuespilleren skal nekte å ha noe med ettåringen å gjøre.

KOLLEGAER: Owen Wilson og Jennifer Lopez blir å se sammen i den kommende romantiske komedien «Marry Me». Her er duoen på en New York-premiere sist måned. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Owen Wilson og Jennifer Lopez blir å se sammen i den kommende romantiske komedien «Marry Me». Her er duoen på en New York-premiere sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Zoolander»-stjernen Owen Wilson (50), som er kjent for sine roller i romantiske komedier, har også et rykte på seg for å være litt av en skjørtejeger.

Gjennom sin karriere har han vært linket til en rekke kjendiskvinner, som Jennifer Aniston (50) og Kate Hudson (40). Han har også tre barn med tre ulike kvinner.

I oktober i fjor ble han pappa for tredje gang da Varunie Vongsvirates (35) fødte datteren Lyla (1). Nå uttaler Owens ekskjæreste at den talentfulle skuespilleren på ingen måte er involvert i barnets oppdragelse.

- Owen har aldri møtt Lyla. Aldri. Han hjelper til økonomisk, men det handler ikke om det. Lyla trenger en far, fortalte hun til Daily Mail i helgen.

- Det er ironisk hvordan han får alle disse rollene som pappa. Han spiller far i sin nyeste film også, men har aldri truffet sin egen datter, påpekte hun videre.

«Ingen samværsrett»

Varunie og Owen skal ha datet av og på i fem år før de brøt med hverandre for godt. I fjor tok han en farskapstest som bekreftet at barnet var hans, skriver tabloidavisen.

På spørsmål om 35-åringen har noe å si til ekskjæresten, skal hun ha svart følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer