Owen Wilsons eks:

- Han har aldri sett datteren sin

Skuespilleren skal nekte å ha noe med ettåringen å gjøre.

<strong>KOLLEGAER:</strong> Owen Wilson og Jennifer Lopez blir å se sammen i den kommende romantiske komedien «Marry Me». Her er duoen på en New York-premiere sist måned. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Owen Wilson og Jennifer Lopez blir å se sammen i den kommende romantiske komedien «Marry Me». Her er duoen på en New York-premiere sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Zoolander»-stjernen Owen Wilson (50), som er kjent for sine roller i romantiske komedier, har også et rykte på seg for å være litt av en skjørtejeger.

Gjennom sin karriere har han vært linket til en rekke kjendiskvinner, som Jennifer Aniston (50) og Kate Hudson (40). Han har også tre barn med tre ulike kvinner.

I oktober i fjor ble han pappa for tredje gang da Varunie Vongsvirates (35) fødte datteren Lyla (1). Nå uttaler Owens ekskjæreste at den talentfulle skuespilleren på ingen måte er involvert i barnets oppdragelse.

- Owen har aldri møtt Lyla. Aldri. Han hjelper til økonomisk, men det handler ikke om det. Lyla trenger en far, fortalte hun til Daily Mail i helgen.

- Det er ironisk hvordan han får alle disse rollene som pappa. Han spiller far i sin nyeste film også, men har aldri truffet sin egen datter, påpekte hun videre.

«Ingen samværsrett»

Varunie og Owen skal ha datet av og på i fem år før de brøt med hverandre for godt. I fjor tok han en farskapstest som bekreftet at barnet var hans, skriver tabloidavisen.

På spørsmål om 35-åringen har noe å si til ekskjæresten, skal hun ha svart følgende:

- Du burde se datteren din. Hun er fantastisk, du går virkelig glipp av noe. Hun er prikk lik deg.

Vis mer

Varunie har delt en rekke bilder av datteren på Instagram, og her har hun blant annet skrytt i bildetekstene at ettåringen har lyst blondt hår og babyblå øyne - akkurat som sin berømte far. Tirsdag kveld gjorde hun derimot profilen sin privat.

- Han nekter å møte datteren sin. Da han var i retten i juni krysset han til og med av i boksen som sa «ingen samværsrett». Han ønsker ikke å besøke henne eller ha ansvar for henne, hevdet en kilde til Us Weekly i november i fjor.

I skrivende stund har ikke Owen Wilson kommentert utsagnene fra Varunie Vongsvirates.

Fikk barn med gift kvinne

I tillegg til Lyla er også Owen far til to gutter som han har god kontakt med.

Med ekskjæresten Jade Duell (36) har han sønnen Robert Ford (8). Han og Duell brøt med hverandre i 2011, bare et halvt år etter fødselen.

To år senere ble det kjent at filmstjernen hadde gjort sin personlige trener, svenske Caroline Lindqvist (48), gravid.

<strong>EKSER:</strong> Owen Wilson har vært koblet til flere Hollywood-stjerner, deriblant Kate Hudson. De to ble først kjent da de spilte i filmen «You, Me and Dupree». Her på filmens premiere i Sydney i 2006. Foto: Reuters/ NTB scanpix
EKSER: Owen Wilson har vært koblet til flere Hollywood-stjerner, deriblant Kate Hudson. De to ble først kjent da de spilte i filmen «You, Me and Dupree». Her på filmens premiere i Sydney i 2006. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Nyheten vakte oppsikt ettersom Lindqvist på denne tiden var gift med den plastiske kirurgen Ritu Chopra.

- Owen og jeg bestemte oss for å få barnet sammen selv om vi ikke er i et forhold eller planlegger å starte et forhold. Vi er to gode venner som får barn sammen, og vi gleder oss til å bli foreldre i slutten av januar, fortalte svensken den gang, ifølge Contactmusic.com.

I januar 2014 kom sønnen Finn (5) til verden.

Da «Wedding Crasher»-stjernen gjestet showet til Ellen DeGeneres (61) i 2017 snakket han åpnet om farsrollen, og om hvordan hans yngste sønn ser opp til storebroren.

- Det helt utrolig for uansett hva Ford sier, så er det det morsomste Finn noen gang har hørt. Hvis jeg slår an en vits, så er det ingen av dem som reagerer, delte han ifølge Us Weekly, og la til at han allerede kunne se hvordan de to kom til å gjenge som opp mot ham i fremtiden.

LES OGSÅ: I sorg etter nok en spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer