Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Han har aldri såret True

Åpner opp om å dele foreldrerollen med eksen.

FRA LYKKELIGE TIDER: Bare ti måneder etter at Khloé Kardashian og Tristan Thompson ble foreldre gikk de hver til sitt på grunn av utroskap. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Bare ti måneder etter at Khloé Kardashian og Tristan Thompson ble foreldre gikk de hver til sitt på grunn av utroskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under stol at det har vært et tøft år for Khloé Kardashian (35). For åtte måneder siden ble nemlig realitystjernens liv snudd på hodet.

I midten av februar ble hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), sett i het omfavnelse med Jordyn Woods (22), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (22).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Etter at utroskapsskandalen ble kjent kom Khloé først med små stikk til Tristan via sosiale medier, men den siste tiden har hun lettet mer og mer på sløret om hvordan hun har det - og hvordan hun og ekskjæresten oppdrar datteren True (1) sammen.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian var i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, hadde vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Det er ikke lett for meg

Mandag delte 35-åringen ytterligere om hvordan hverdagen hennes nå er. I podkasten «On Purpose» med Jay Shetty, forteller hun blant annet om utfordringene ved å dele foreldrerollen med eksen.

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna... Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sier hun i podkasten, som er gjengitt av Entertainment Tonight.

View this post on Instagram

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Tilgir eksen

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen forklarer hvordan hun ser opp til sin egen mor, Kris Jenner (63), som oppdro barna sammen med Kardashian-barnas avdøde far, Robert Kardashian, etter at de skilte lag.

Hun roser også søsteren Kourtneys (40) forhold til eksen Scott Disick (36).

- Jeg vil vise datteren min at det er ok, og at det er en vakker ting å tilgi faren sin. Han er en bra person. Kanskje han og jeg ikke var kompatible på den måten, men det er ok. Jeg vil at True alltid skal være omgitt av kjærlighet og jeg vet at babyer føler energier, vi føler energier og jeg vil at hun alltid skal føle lykke, sier Khloé åpenhjertig.

Saken fortsetter nedenfor.

HÅND I HÅND: Khloé prøver å ha et vennskapelig forhold til eksen etter bruddet for datterens skyld. Her er de fotografert sammen da de fremdeles var kjærester. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Khloé prøver å ha et vennskapelig forhold til eksen etter bruddet for datterens skyld. Her er de fotografert sammen da de fremdeles var kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tross drama, brudd og krangling forteller realitystjernen at hun har tilgitt basketballspilleren, og at hun ikke er interessert i å være et offer.

- Jeg tilgir Tristan for tingene jeg gikk gjennom i bruddet. Jeg tror ikke han er en dårlig person. Jeg tror vi alle gjør feil, vi er mennesker. Det vil bare såre meg hvis jeg holder sinnet inne og tar på meg offerrollen, forklarer hun.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Flere utroskapsskandaler

Ovennevnte utroskapsskandale er likevel ikke den første for NBA-stjernen Tristan Thompson. Like før datteren True kom til verden i april i fjor, ble han nemlig observert i het omfavnelse med flere kvinner.

Den gang dukket ulike videoklipp av ham opp i medier som Daily Mail og TMZ. I en av videoene så man blant annet at basketballstjernen flørtet vilt med to jenter på et utested i New York, før han kysset en av dem.

Tristans ekskjæreste, Jordan Craig, var den gang raskt på banen og ga et subtilt stikk i retning Tristan. Da 28-åringen ble sammen med Khloé, hadde han nemlig nylig dumpet høygravide Jordan. Hun fødte sønnen deres Prince i 2016.

«Hvis du respekterer deg selv og andre, ville du aldri ha forårsaket andres ulykke. Ønsker fred og fordragelighet for alle», skrev hun den gang.

LES OGSÅ: - Får skryt av eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer