Madison LeCroy:

- Han har aldri fysisk vært utro med meg

Realitystjernen uttaler seg om rykteflommen rundt J. Los forlovede, Alex Rodriguez.

SNAKKER UT: Realityprofil Madison LeCroy letter på sløret om spekulasjonene rundt henne og Jennifer Lopez' forlovede Alex Rodriguez. Foto: Matt Baron / REX / NTB / Instagram / madison.lecroy
SNAKKER UT: Realityprofil Madison LeCroy letter på sløret om spekulasjonene rundt henne og Jennifer Lopez' forlovede Alex Rodriguez. Foto: Matt Baron / REX / NTB / Instagram / madison.lecroy Vis mer
Publisert

Den amerikanske realityserien «Southern Charm» hadde nylig en episode hvor profilene ble gjenforent. Allerede innledningsvis skjedde det noe helt uventet.

Da beskyldte realityprofil Craig Conover (31) sin realitykollega Madison LeCroy (30) for å ha vært utro mot sin daværende kjæreste Austen Kroll (33) med en tidligere MLB-baseballspiller som holder til i Miami.

Flere medier omtaler saken, deriblant Page Six og E! News.

Ble kontaktet

Programleder Andy Cohen (52) røpet videre i episoden at mannen er gift og veldig kjent. I episoden svarte LeCroy, uten å nevne navn, at hun hadde kommunisert med en baseballspiller på Instagram, men at hun nektet å fly til Miami for å møte ham.

- Han kontaktet meg, og ja, vi snakket sammen, men bortsett fra det var det ikke noe. Jeg har aldri sett eller rørt ham, sa hun til Cohen.

Det ble deretter heftig spekulert på hvem dette kunne være, og Jennifer Lopez' (51) forlovede, tidligere baseballspiller Alex Rodriguez (45), dukket raskt opp som en mulig kandidat.

Tidligere denne uken ble det fyrt ytterligere oppunder ryktene om at det kunne være Rodriguez. Da var nemlig «Southern Charms»-profil Danni Baird (36) gjest i podkasten «Reality Life».

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Røper detaljer

Der ble hun spurt om hvordan hun reagerte da hun først fikk vite at det muligens var Jennifer Lopez' forlovede Madison LeCroy snakket om.

Realitystjernen røpet da at LeCroy hadde fortalt henne noen måneder tidligere at hun og Rodriguez FaceTimet med hverandre, men påpekte at hun ikke hadde hørt noen ytterligere detaljer.

FORLOVET: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez har vært et par siden 2017. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
FORLOVET: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez har vært et par siden 2017. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer

Nå tar imidlertid LeCroy selv bladet fra munnen om rykteflommen. Overfor Page Six forklarer realityprofilen at hun og Rodriguez faktisk har snakket sammen på telefon, men aldri møttes.

Ifølge LeCroy har de aldri vært fysiske med hverandre og hun omtaler ham som en bekjent.

De to skal ifølge LeCroy ha snakket sammen ved tilfeldigheter. Hun velger imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjelder å røpe detaljer rundt hva telefonsamtalene handlet om, men beskriver dem som uskyldige.

- Han har aldri fysisk vært utro mot forloveden sin med meg, sier hun.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vet ikke hva jeg skal gjøre

Videre forklarer LeCroy at hun tror hun fortalte om dette til feil person, og at det deretter spredte seg rundt og ble til en stor greie.

Overfor Page Six opplyser realityprofilen også at gjenforeningsepisoden ble spilt inn for et år siden, men at det først ble sendt på tv nå.

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, fortsetter hun, og røper at Rodriguez' navn ble nevnt i gjenforeningsepisoden, men at hun ba om at dette skulle kuttes vekk.

USKYLDIGE: Realityprofilen mener at hun og Alex Rodriguez aldri har møttes, men bare snakket sammen på telefon. Foto: Instagram /madison.lecroy
USKYLDIGE: Realityprofilen mener at hun og Alex Rodriguez aldri har møttes, men bare snakket sammen på telefon. Foto: Instagram /madison.lecroy Vis mer

- Jeg har prøvd å være så stille som mulig. Jeg vil ikke at noe dårlig skal skje med familien hans eller min. Vi er definitivt uskyldige i dette, mener hun.

Selv om det blir spekulert på at det kan være Rodriguez det faktisk er snakk om, hevder en kilde nær den tidligere baseballspilleren overfor E! News at dette ikke er tilfellet.

- Alex kjenner henne ikke og har aldri møtt henne, påstår kilden.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Alex og Jennifer er veldig lykkelige. De er sammen og bygger et hus på Miami Beach, forteller en annen kilde til Page Six, og legger til at de har vært uatskillelige under pandemien.

I mellomtiden påpekte LeCroys søster, Kaci LeCroy David, i et innlegg på Instagram forrige uke at Alex Rodriguez ikke er gift, noe Andy Cohen uttalte at baseballspilleren det dreier seg om er.

E! News har forsøkt å komme i kontakt med Alex Rodriguez' talsperson, men har foreløpig ikke lykkes. Han har heller ikke uttalt seg om saken hittil til noen andre medier.

LES OGSÅ: - To av ekteskapene mine teller ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer