- Han har absolutt ingen grenser

Men én ting kommer Petter Pilgaard aldri til å gjøre på TV.

<strong>HAR ÉN GRENSE:</strong> Petter Pilgaard kommer aldri til å utlevere folk som selv ikke ønsker det på TV. Men hva han selv gjør, bryr han seg ikke stort om. Foto: Thomas Horni / Seher.no
HAR ÉN GRENSE: Petter Pilgaard kommer aldri til å utlevere folk som selv ikke ønsker det på TV. Men hva han selv gjør, bryr han seg ikke stort om. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Petter Pilgaard (30) og kjæresten Mari Haugersveen (28) var tilstede under premieren av showet «Sommerlatter 2011» på Latter i Oslo onsdag kveld.

Paret har gjort suksess med serien «Petter elsker Mari», og Pilgaard bekrefter nå at det blir en ny sesong av serien.

- Jeg har gjort alt fra å sitte på do på TV, til å ta tarmskylling og brazilian wax. For meg er det viktig å være litt utagerende. Jeg liker å gjøre alt annet enn det janteloven står for, sier han til Seher.no.

- Det er klart at han absolutt ikke har noen grenser, forteller Haugersveen.

Men én grense har faktisk den tidligere vinneren av «Paradise Hotel».

- Jeg kommer aldri til å utlevere folk som ikke ber om det, som for eksempel venner, familie og barn. Et eventuelt barn skal få lov til å bestemme selv om det har lyst eller ikke, forteller Pilgaard til Seher.no, men påpeker at paret ikke tenker på å bli foreldre.

Mange synes nok sikkert at både Pilgaard og Haugersveen har gjort mye rart på TV. Det inntrykket deler ikke paret selv.

- Jeg synes faktisk ikke vi har gjort så mye galt, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Besvimte etter Botox-kur

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer