VANT OSKAR: Joseph Brooks vant en Oscar for filmmusikken til "You Light Up My Life". Han har også produsert og hatt regi på filmen. Foto: AP
VANT OSKAR: Joseph Brooks vant en Oscar for filmmusikken til "You Light Up My Life". Han har også produsert og hatt regi på filmen. Foto: APVis mer

Han har 13 sexanklager mot seg

Oscarvinneren må i retten etter å ha utnyttet unge håpefulle skuespillere.

SEHER.NO: Det har dukket opp to nye anklager om seksuelle overgrep mot Joseph Brooks (71) – noe som betyr at det til sammen er 13 kvinner som har anmeldt den Oscar-vinnende låtskriveren for overgrep.

Brooks ble arrestert i fjor juni, etter å ha blitt anklaget for å ha seksuelt utnyttet elleve håpefulle skuespillerinner. Damene tok kontakt med 71-åringen etter å ha sett en nettannonse hvor han annonserte etter nye skuespillertalenter.

Aktor i rettsaken har nå blitt kjent med ytterligere to kvinner som påstår at de har blitt utsatt for overgrep av mannen som skrev Oscar-vinneren ”You Light Up My Life!" fra 1977.

På tirsdag møtte Brooks i New York-retten, hvor nektet for å ha noe kjennskap til de to nye tiltalene.

Han har hevdet sin uskyld under hele etterforskningen.

Brooks´ advokat råder retten til å lage separate rettssaker for hver enkelt anklage, da en jury vil få problemer med å se hans uskyld dersom de blir servert alle anklagene på en gang.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.