Kate Hudson og Gwyneth Paltrow:

- Han hadde snørr i hele ansiktet

Skuespillerne avslører sine verste filmkyss.

SNØRR: Kate Hudson avslører sine verste filmkyss, og innrømmer at det har vært en del snørr i veien. Her avbildet sammen med Matthew McConaughey under en premiere i 2003. Foto: E Charbonneau/Bei/REX/NTB
SNØRR: Kate Hudson avslører sine verste filmkyss, og innrømmer at det har vært en del snørr i veien. Her avbildet sammen med Matthew McConaughey under en premiere i 2003. Foto: E Charbonneau/Bei/REX/NTB Vis mer
Publisert

Som filmskuespiller blir du ofte satt i posisjoner som du kanskje på forhånd ikke hadde planer om. Spesielt skuespillerne som ofte spiller i romantiske komedier har for vane å vise frem det mest intime ved seg selv, og hete kyssescener er nesten en selvskreven regel i flere av filmene.

Nå avslører skuespillerne Kate Hudson (41), kjent fra blant annet «How to Lose a Guy in 10 days», og Gwyneth Paltrow (48), fra «Shakespeare in Love», hvilke kyss som har vært de verste, og hvorfor.

ROMANTIKK: Hudson og McConaughey er kanskje best kjent for rollene sine i den romantiske komedien «How to Lose a Guy in 10 days». Foto: Snap Stills/REX/NTB
ROMANTIKK: Hudson og McConaughey er kanskje best kjent for rollene sine i den romantiske komedien «How to Lose a Guy in 10 days». Foto: Snap Stills/REX/NTB Vis mer

Det gjør de i en ny episode av Paltrows podkast «The Goop Podcast», der skuespillerne kommer inn på temaet om de mest minneverdige kyssescenene de har gjort, og avslører dermed at ikke alle har vært like hyggelige, ifølge People.

- Snørr i hele ansiktet

På spørsmål fra Paltrow om hvem som har vært den beste kysseren på skjermen, svarer nemlig Hudson følgende:

- Vet du hva, jeg føler at jeg kanskje ikke har hatt de beste kysserne. Jeg føler at jeg burde hatt noen bedre, sier 41-åringen.

DUO: Kate Hudson og Matthew McConaughey spilte sammen i «Fool's Gold». Foto: Moviestore/REX/NTB
DUO: Kate Hudson og Matthew McConaughey spilte sammen i «Fool's Gold». Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

Videre forklarer hun at noen av de mest kjente kyssescenene i filmen «Fool's Gold», med skuespillerkollegaen Matthew McConaughey (50), skjedde under mindre heldige omstendigheter, noe som førte til at selve kysset ble mindre bra.

- Tingen er den at hver gang jeg kysset McConaughey var det alltid noe som skjedde. Det var snørr eller vind, eller ting var bare... som da vi kysset i slutten av «Fool's Gold» så var vi i havet, for flyet vårt hadde krasjet, forteller hun, og legger til:

- Han hadde snørr i hele ansiktet.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

- Som å kysse broren min

Paltrow, på sin side, kan avsløre at hennes «verste» kyss var med skuespilleren Robert Downey Jr. (55), som hun spilte mot i actionfilmene «Iron Man» og «Captain America». Det var imidlertid av en helt spesiell grunn.

- Med Robert, da jeg kysset han så tenkte jeg bare «Du tuller med meg». Dette er akkurat som å kysse broren min, forteller hun.

Avslutningsvis forteller Hudson at et av hennes favorittkyss på skjermen var med skuespilleren Billy Crudup, kjent fra blant annet «Almost Famous».

Ingen romanse

Kate Hudson er trolig fremdeles en av Hollywoods aller mest populære damer. Hun har som nevnt spilt mot McConaughey i de to nevnte filmene, og fansen har trolig håpet på en aldri så liten flørt mellom de to skuespillerne.

KRAV: Karl Fredrik Førli har tydelige krav til partneren Sandra Lindgjerdet. Det synes ikke hun noe om. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

Bortsett fra det ovennevnte kysset, er det også andre ting som har gjort at de to aldri har funnet kjærligheten med hverandre.

- Matthew er attraktiv, og ingen har bedre kropp, men vi er veldig forskjellige som mennesker. Jeg tiltrekkes av menn som er vittige og smarte og får meg til å le. Gjerne skrivende typer. Selvfølgelig er utseende viktig, men det forsvinner, har skjønnheten tidligere uttalt.

Det skal også visstnok ha vært nettopp dette som gjorde at duoen spilte så godt sammen.

- Min teori er at vi irriterer hverandre såpass mye at det blir som en dans, og begge kan slå under beltestedet uten at vi dermed er uvenner.

LES OGSÅ: Kate Hudson og broren ble forlatt av faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer