- Han hadde kun øyne for Sienna

Blomstrer kjærligheten mellom ekskjærestene?

VAR FORLOVET:Sienna og Jude planla giftemål sammen, men planene fikk en brå slutt da det ble kjent at Jude hadde vært utro med barnepiken... Foto: All Over Press
VAR FORLOVET:Sienna og Jude planla giftemål sammen, men planene fikk en brå slutt da det ble kjent at Jude hadde vært utro med barnepiken... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:For et par uker siden startet ryktene om at Jude Law (37) og ekskjæresten Sienna Miller (27) skal ha funnet tonen igjen.

Begge oppholder seg i New York for tiden, og spiller i teaterstykker på Broadway, og ifølge Perez Hilton skal paret nå ha innledet en romanse.

I helgen skal de ha tilbragt kvalitetstid på en restaurant i New York, og ifølge kilder skal ikke ekskjærestene ha forsøkt å skjule at det er noe på gang mellom dem igjen.

- Det så ut som om de ville at folk skulle se at de var sammen. Og selv om mange damer kom bort til Jude, hadde han bare øyne for Sienna, forteller en kilde til nettstedet.

Sienna og Jude var forlovet fra 2004 til 2006, men forholdet tok slutt da Sienna fersket ham med barnevakten.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901!

LES OGSÅ: Her er din ukjente baby