DRØMME-MOTSTPILLER: Jenny Skavlan hadde ikke hatt noe i mot å spille mot David Duchovny...
DRØMME-MOTSTPILLER: Jenny Skavlan hadde ikke hatt noe i mot å spille mot David Duchovny...Vis mer

- Han hadde jeg lett klina med

Jenny Skavlan avslører sin favorittmotspiller...

SEHER.NO: Jenny Skavlan (23) har gjort filmer som "Jakten på Nyresteinen", "Fatso" og "Død Snø", og snart er hun aktuell i "Tomme Tønner", hvor hun spiller kjæresten til motspiller Leon Bashir.

I et intervju med FilmMagasinet innrømmer hun at de ikke fungerte helt perfekt klinemessig, men at det er andre skuespillere hun gjerne kunne tenkt seg å kline litt med - da spesielt "Californication"-stjernen David Duchovny.

- YES! Han hadde jeg lett klina med i en sprøytebuss, veit jeg! Kanskje han kan få en rolle i Tomme Tønner 2? Han kan spille nærkis som jeg får et forhold med i sprøytebussen, foreslår 23-åringen til FilmMagasinet.

Skavlan innrømmer også at hennes favoritt-bad guy er Hollywood-kjekkasen Brad Pitt.

- Han får dobbelt seier for både "Fight Club" og "Snatch". Tenk at man kan være så skitten og sexy på en gang. Fortjerner en antibac for det.

Skavlan legger heller ikke skjul på at hun er fan av svenske Alexander Skarsgard, som spiller vampyr i TV-serien "True Blood".

- Hvis jeg noen sinne skulle bli bitt av en vampyr, er han mitt soleklare førstevalg. Jeg er litt blodkeen, innrømmer hun til magasinet.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal finne Norges nye superkokk