- Han hadde ingen anelse om hvem som var faren

Arnolds elskerinne skal ha holdt sannheten skjult for både sønnen og ektemannen.

HADDE INGEN ANELSE: Mildred Baena og Arnold Schwarzeneggers kjærlighetsbarn (t.h) hadde angivelig ingen anelse om at skuespilleren var faren hans. Foto: All Over Press
HADDE INGEN ANELSE: Mildred Baena og Arnold Schwarzeneggers kjærlighetsbarn (t.h) hadde angivelig ingen anelse om at skuespilleren var faren hans. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Arnold Schwarzenegger (63) er i hardt vær etter at det ble kjent at han var utro mot kona Maria Shriver (55) med familiens husholderske, Mildred «Patty» Baena, og at han også fikk en sønn med en elskerinnen for omlag 13 år siden.

Nå snakker eksmannen til Patty for første gang ut om skandalen, og Rogelio Baena innrømmer at han de siste 13 årene har trodd at sønnen til Mildred var hans biologiske sønn. Først for omlag en uke siden fikk Rogelio, i likhet med resten av verden, vite sannheten.

Ifølge Entertainment Tonight snakker Rogelio denne uken ut om sviket han føler, og innrømmer at han alltid har sett på Schwarzenegger som en helt. Rogelio mener likevel at Pattys sønn kan anse han som faren.

- Jeg er faren din. Det er alt, sier han i TV-programmet.

Det er imidlertid ikke kjent hvor mye Rogielo har hatt å gjøre med gutten. Ifølge skilsmissepapirene, som avslører at Mildred og Rogielo var gift i 10 år, gjorde paret det slutt i 1997, kun uker etter barnet ble født. Paret ble imidlertid ikke skilt før i 2008, skriver People.

Heller ikke Schwarzeneggers 13-årige sønn hadde noen mistanke om at «Terminator»-stjernen var faren hans. Han trodde nemlig at Mildreds kjæreste Alex Aguiar var faren, skriver New York Post.

- Han hadde ingen anelse. Det er ikke rettferdig. Familien er veldig sinte på Patty nå, ettersom hun ikke har fortalt noe eller advart oss, og nå må vi håndtere all denne oppmerksomheten, sier en kilde til avisen.

Ikke engang Mildreds nærmeste venner skal ha hatt kjennskap til barnets egentlige identitet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er kjendisene som fikk barn med elskerinnen