Liv Grete Skjelbreid:

- Han hadde ikke noe valg

Liv Grete Skjelbreid og kjæresten har tatt forholdet et steg videre.

ÅPNER OPP: Liv Grete Skjelbreid er lykkelig med sin italienske kjæreste. Det legger hun på ingen måte skjul på overfor Se og Hør. Her fotografert i fjor. Foto: Geir Olsen / NTB
ÅPNER OPP: Liv Grete Skjelbreid er lykkelig med sin italienske kjæreste. Det legger hun på ingen måte skjul på overfor Se og Hør. Her fotografert i fjor. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert

For ni år siden kom nyheten om at det profilerte skiparet Liv Grethe Skjelbreid (47) og Raphaël Poirée (47) skulle separeres.

«Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enig om å stå sammen som familie», het det i pressemeldingen den gang.

Faksimile: Se og Hør
Faksimile: Se og Hør Vis mer

Skjelbreid skulle imidlertid ikke forbli singel etter bruddet. I 2019 ble det kjent at den folkekjære skiskytteren hadde funnet kjærligheten med Giacomo Tiraboschi (47), som jobber som skismører for det italienske landslaget.

Nå åpner Skjelbreid seg om fremtiden - og veien videre. Les hele intervjuet eksklusivt på Se og Hør Pluss.

- Folkelig

I intervjuet forteller Liv Grethe åpent om bruddet og hvordan tiden etter preget henne, men smilet er likevel ikke langt unna. For når navnet Giacomo kommer på hennes lepper, blir det fort annerledes. De to har virkelig smeltet hverandres hjerter.

- Jeg liker hans personlighet og hans verdier. Han er folkelig og helt nedpå. Ikke noe komplisert ved ham. Giacomo liker å ha det gøy, slik som meg. Han er lojal og hel ved i mine øyne.

Han har siden 2006 reist rundt med de italienske skiskytterne som skismører. Men utenom sesongen bor han på Vestlandet med Liv Grete.

- Han hadde ikke noe valg. Det var vinn eller forsvinn. Ha-ha! Selve flytteprosessen har vært en glidende overgang. Det har bare blitt sånn. Utenom skisesongen har han jobbet på fiskeoppdrett, og vært sommervikar i landbruket med å plante trær, forteller hun til Se og Hør.

Les hele intervjuet om kjærligheten, bruddet og veien videre på Se og Hør Pluss her.

Fokus på døtrene

Liv Grete har ved flere anledninger åpnet seg om hvordan bruddet var med sin tidligere ektefelle. I «Mer enn gull» fra 2017 var hun ekstra åpen.

I programmet fortalte den tidligere skiskytteren at hun og Poirée valgte å holde fokus på sine tre døtre - Emma (19), Anna (15) og Lena (13) - gjennom det krevende bruddet, og at deres felles fortid som skiskyttere i verdenstoppen var til hjelp.

Vis mer

- Det er jo aldri hyggelig når sånt skjer, men jeg tror at vår fordel oppi en slik situasjon - til tross for at det opplevdes tøft for både ham og meg - er at vi har vært idrettsutøvere. Vi brukte ikke veldig lang tid på å sette oss et mål. Når du ser på de tre, så vet du hvor målet står, uttalte hun.

Eksparet var et av Norges mest profilerte idrettspar i en årrekke, kanskje spesielt etter at Raphaël ble alvorlig skadet i en ATV-ulykke i romjula 2009. I «Mer enn gull» la Liv Grete til at det var vanskelig å gå gjennom bruddet samtidig som interessen fra offentligheten var så stor:

- For meg var det kjempetøft. Ryktene gikk jo i hytt og vær. Man kunne jo ikke bevege seg en plass uten at det var «din feil at man ble skilt». Men det var litt det samme som et skiløp; gjør så godt du kan der og da, la hun til i programmet.

LES OGSÅ: Dramatisk: - Jeg skrek av smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer