- Han hadde flyttet ut da jeg kom hjem

Jennifer Aniston snakker ut om foreldrenes skilsmisse.

DÅRLIG GJORT: - Jeg kom hjem fra et bursdagsselskap også hadde han flyttet ut.  Foto: All Over Press
DÅRLIG GJORT: - Jeg kom hjem fra et bursdagsselskap også hadde han flyttet ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) har selv gått gjennom en svært smertefull skilsmisse. Nå snakker hun ut som smerten hun følte da foreldrene skilte seg.

Jennifer var kun ni år da foreldrene bestemte seg for å gå hver til sitt, og i et intervju med journalisten James Lipton forteller hun nå om hvor vondt det var for henne.

- Det var skikkelig dårlig gjort. Jeg kom hjem fra et bursdagsselskap også hadde han flyttet ut.

I det samme intervjuet innrømmer Jennifer at hun brukte sin egen skilsmisse som et drivstoff til å spille i filmen «The Break Up», som ble filmet kort tid etter hennes separasjon.

- Det var bare en vakker historie om et par som slår opp, og jeg var jo ganske kjent med temaet. Jeg følte ærlig talt at det var en god måte å få noe av det ut.  

Kanskje har Jennifer brukt opplevelsen av foreldrenes skilsmisse til å bedre komme seg igjennom sin egen. Hun var i hvertfall under hele prosessen klar på at hun skulle takle separasjonen godt, og det var derfor ikke snakk om å si nei til rollen.

- Produsenten sa til meg «Jeg vet ikke om vi burde be deg om å gjøre dette», men jeg svarte bare «Hvorfor ikke? Bla om siden, la oss komme oss videre.»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jennifer og kjæresten avslørt med matchende ringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer