- Han hadde et stort kokainproblem

I all hemmelighet skal Zac Efron ha fullført et opphold på rehab.

SKULKET JOBBEN: I komedien «Neighbors» spiller Zac Efron mot Seth Rogan. Det var under denne filminnspillingen at omfanget av avhengigheten hans ble oppdaget. Foto: FameFlynet
SKULKET JOBBEN: I komedien «Neighbors» spiller Zac Efron mot Seth Rogan. Det var under denne filminnspillingen at omfanget av avhengigheten hans ble oppdaget. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «High School Musical»-stjernen Zac Efron (25) har i det skjulte slitt med rusproblemer, og for fem måneder siden la han seg inn til avvenning og gjennoførte et avrusningprogram, melder flere amerikanske nettsteder tirsdag.

- Nå er han er frisk, glad og edru. Det er jobben som står i fokus, sier en kilde til E! News, som var de første til å omtale saken.

Men det skal ikke bare være alkohol kjekkasen har blitt behandlet for. Ifølge TMZ.com var det kokain som var hans største problem.

Det skal ha vært under innspillingen av komedien «Neighbors» i april at Efrons rusproblemer skal ha kommet ut av kontroll. Flere kilder nettstedet har snakket med sier at skuespilleren ofte ikke dukket opp på settet i det hele tatt.

- Det var allment kjent at han hadde et stort kokainproblem, forteller en av dem som jobbet sammen med ham til TMZ.com.

I tillegg til kokain, skal Zac også ha vært glad i Molly, en ren form av Ecstasy, som skal være populært å bruke på klubber og i ravemiljø.

- Tidligere i år gikk Zac og noen venner berserk på et hotellrom på MGM i Las Vegas da de var høye på kokain. De ødela for 300.000 kroner, har vi blitt fortalt, skriver nettstedet.

TMZ skal ha kontaktet 25-åringens talsperson for en kommentar, men ikke fått svar.

LES OGSÅ: Slik lurer han jenter med berømmelsen

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer