- Han hadde en hemmelig pilot-elsker i seks år

John Travoltas tidligere sekretær kommer med overraskende avsløringer.

FORHOLD TIL PILOTEN?: John Travoltas tidligere sekretær hevder den flyinteresserte filmstjernen hadde et seksuelt forhold til sin mannlige pilot i flere år på 80-tallet. Foto: All Over Press
FORHOLD TIL PILOTEN?: John Travoltas tidligere sekretær hevder den flyinteresserte filmstjernen hadde et seksuelt forhold til sin mannlige pilot i flere år på 80-tallet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Flere menn har den siste tiden stått frem og beskyldt «Pulp Fiction»-stjernen John Travolta (58) for upassende seksuelle tilnærmelser, noe skuespilleren konsekvent har benektet.

Travolta - som er gift med skuespilleren Kelly Preston og har to barn med henne i tillegg til sønnen Jett som døde i 2009 - har i flere år blankt avvist rykter om at han også skal ha hatt seksuelle forhold med menn.

Men i et intervju med bladet National Enquirer hevder hans tidligere sekretær Joan Edwards at dette er løgn.

Hun hevder Travolta - som er svært flyinteressert og eier en privatjet - på 80-tallet blant annet hadde en seks år lang affære med sin mannlige pilot, Doug Gotterba.

- Selvfølgelig visste jeg at han var homofil. Det plaget meg aldri.

- Det var sånn jeg møtte Doug. Vi arbeidet for John på samme tid. Han er en flott fyr og vi er fortsatt gode venner. Han sa til meg at de hadde et seksuelt forhold, sier hun til bladet ifølge Radaronline.com.

Robert Britz, som ble sammen med Gotterba etter at hans angivelige affære med Travolta hadde tatt slutt, hevder at også han fikk vite om forholdet.

- Doug la ikke skjul på at det var svært lukrativt for ham å være Travoltas «høyre hånd» og homoseksuelle partner, sier han til National Enquirer.

Travolta - som giftet seg med Kelly Preston i 1991 - har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene. Men hans advokater har konsekvent slått tilbake mot beskyldningene mot Travolta den siste tiden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flere sex-anklager mot Travolta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer