Shanna Moakler:

- Han hadde en affære med Kim Kardashian

Missedronningen langer ut mot eksmannen.

UTRO: Musikeren Travis Barker blir nå anklaget for utroskap med søsteren til sin nåværende kjæreste. Foto: REUTERS/Chris Pizzello/NTB
UTRO: Musikeren Travis Barker blir nå anklaget for utroskap med søsteren til sin nåværende kjæreste. Foto: REUTERS/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år ble det kjent at musikeren Travis Barker (45) og Kourtney Kardashian (42) hadde funnet kjærligheten, og siden den gang har deres Instagram-profiler bugnet med kjærlige bilder av hverandre.

Det kan imidlertid se ut til at Blink-182-trommisen har hatt et øye for Kardashian-søstrene over lengre tid, for nå blir han anklaget for å ha hatt en romantisk fortid med en av de yngre søstrene i den kjente familien.

I et nytt intervju med Barkers ekskone, Shanna Moakler (46), kommer det nemlig frem at hun i sin tid oppdaget eksmannen sammen med Kim Kardashian (40). Det melder US Weekly.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Jeg så dem

Den amerikanske modellen og skuespilleren giftet seg med Barker i 2004, før sistnevnte tok ut skilsmisse to år senere. Sammen har de barna Landon (17) og Alabama (15).

I etterkant ble de likevel gjenforent en rekke ganger, og dukket blant annet opp på MTV Video Music Awards sammen. I 2008 var derimot skilsmissen et faktum, og siden har de funnet nye partnere.

SKILSMISSE: Nå forteller Moakler grunnen til at hun og eksen skilte veier. Foto: Mediapunch/REX/NTB
SKILSMISSE: Nå forteller Moakler grunnen til at hun og eksen skilte veier. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Som tidligere nevnt, er Barker og Kourtney Kardashian tilsynelatende stormforelsket om dagen, men dette skal imidlertid ikke ha vært den eneste Kardashian-søsteren som trommisen har hatt et godt øye til.

Ifølge Moakler, var nemlig nyskilte Kim Kardashian grunnen til at paret gikk fra hverandre.

«Jeg skilte meg fra eksen fordi jeg så dem - jeg oppdaget at de hadde en affære», sier hun til nettstedet.

Moakler påpeker derfor at hun «aldri» vil være venn med noen i Kardashian-familien.

FERDIG: I «Keeping up with the Kardashians» forteller familien til produksjonen at det ikke blir flere sesonger. Video: TV 2 Vis mer

- Hun er jævlig heit

Kim skal ha møtt trommisen da hun jobbet som assistent for Paris Hilton på tidlig 2000-tallet, noe som Barker også omtaler i sine memoarer fra 2015, kalt «Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums».

«Jeg fortsatte å sjekke ut Kim i hemmelighet, og fortalte til Lil Chris: 'Jeg bryr meg ikke om hun er klesskapsjenta, hun er jævlig heit'», skrev 45-åringen i boken, der han refererte til Kim som «klesskapsjenta» ved flere tilfeller.

Ifølge boken var duoen også ute på date sammen, der Barker også nevner «Keeping Up with the Kardashians»-stjernens pornovideo.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

«Vi dro på middag og lunsj. Du tror kanskje at jeg kom til å gjøre de verste tingene mot denne jenta på grunn av videoen hennes, men det var det stikk motsatte av alle møter jeg har hatt med en kvinne. Med Kim ville jeg bare være en gentleman. Det var så rart», skrev Barker i boken.

Overfor US Weekly i 2015, kunne Barker også fortelle om hvor trollbundet han ble det han først så Kim.

«Hvordan kan man ikke stirre på Kim? Jeg koste meg da jeg hang med Paris, men jeg elsker kurvete jenter. Kim var øye-godis. Jeg var på ingen måte respektløs mot Paris, men jeg kunne ikke ta øynene mine vekk fra Kim», lød det den gang.

Det er likevel ikke alle som kjøper Barkers tidligere uttalelser, for Moakler forteller nemlig til nettstedet at trommisen «100 prosent lyver» om å ikke ha rørt Kim Kardashian.

Missedronningen innrømmer at hun ikke vet hvorfor eksmannen lyver om den angivelige utroskapen med Kim, men tror at «det vil være veldig rart» ettersom han nå dater storesøsteren hennes.

LES OGSÅ: Det «hemmelige» bryllupsdramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer