Ben Affleck:

- Han hadde drukket alene i mange dager

Ben Affleck skal ha ønsket å bli lagt inn på rehab.

PROBLEMER: Ben Affleck har tidligere vært åpen om sine alkoholproblemer, nå skal han ha blitt lagt inn på rehab etter å ha drukket alene i flere dager. Foto: NTB Scanpix
PROBLEMER: Ben Affleck har tidligere vært åpen om sine alkoholproblemer, nå skal han ha blitt lagt inn på rehab etter å ha drukket alene i flere dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en knapp uke siden skal Ben Affleck (46) ha biltt kjørt til rehab av ekskona Jennifer Garner (46), etter at han nok en gang skal ha nådd bunnen.

Ben har tidligere vært åpen om sine alkoholproblemer, og ifølge kilder People skal ha snakket med, skal han ha innsett selv at han trenger hjelp.

Nå forteller en kilde nær skuespilleren at 46-åringen hadde drukket alene i flere dager før Jennifer kjørte han til rehab.

- Ben hadde drukket alene i mange dager, sier kilden og legger til:

- Han hadde det ikke bra. Han hadde nesten ikke spist og ikke dusjet. Det skulle ikke mye overbevisning til. Han ønsket å dra og samarbeidet godt.

Det var 22. august «Batman»-stjernen skal ha blitt lagt inn på rehab, og ifølge kilden skal han selv ha snakket høyt om behovet.

Saken fortsetter under bildene.

IKKE TIL STEDE: Jennifer Garner fikk for en drøy uke sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Til tross for at hun og Ben har stilt opp mye for hverandre etter bruddet, var han ikke til stede på den store dagen. Foto: NTB Scanpix
IKKE TIL STEDE: Jennifer Garner fikk for en drøy uke sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Til tross for at hun og Ben har stilt opp mye for hverandre etter bruddet, var han ikke til stede på den store dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GODE VENNER: Ben og Jennifer har tilbragt mye tid sammen etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Ben og Jennifer har tilbragt mye tid sammen etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PROBLEMER: Ben Affleck så sliten ut da ekskona kjørte ham til rehab forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PROBLEMER: Ben Affleck så sliten ut da ekskona kjørte ham til rehab forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ekskona stilte opp

Ekskona Jennifer Garner ble avbildet på vei ut av Afflecks hjem onsdag forrige uke, der hun så tydelig opprørt ut. Kort tid etter ble Garner, Affleck og en ukjent kvinne observert sammen i en bil.

Ifølge People stoppet trioen innom en fastfood-restaurant før de kjørte videre til et behandlingssenter i Malibu, der Affleck skal få hjelp med problemene sine.

Nylig ble det kjent at forholdet mellom 46-åringen og TV-produsent Lindsay Shookus (38) skal være over etter nesten et år.

- De er fortsatt gode venner, sa kilden og la til:

- De prøvde begge å få det til å fungere, men avstanden viste seg å være for mye for dem akkurat nå. Familien kommer først for begge.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Senest i juli så Ben og Lindsay ut til å være svært forelsket. Nå skal det derimot være slutt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Senest i juli så Ben og Lindsay ut til å være svært forelsket. Nå skal det derimot være slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruddrykter

Kort tid etterpå ble Affleck observert med den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (22), noe ekskona Jennifer Garner ikke skal ha vært særlig fornøyd med.

- Er hun glad for at han henger sammen med en ung Playboy-modell? Definitivt ikke. Men hennes største bekymring akkurat nå, er ikke hvem han dater, sa en kilde til People, og la til:

- Det hun bryr seg mest om er at han skal være edru og at hun kan stole på ham med barna.

Kun noen dager etter at Ben og Shauna først ble observert sammen ble de nok en gang fotografert sammen, idet de bestilte mat gjennom en drive-through på spisestedet Jack In The Box, ifølge Daily Mail.

NY FLØRT: Ben og den 22 år gamle Playboy-modellen Shauna Sexton har blitt observert sammen en rekke ganger. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT: Ben og den 22 år gamle Playboy-modellen Shauna Sexton har blitt observert sammen en rekke ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere skal de to turtelduene ha blitt observert på en gåtur sammen.

Spekulasjoner om brudd skal ha begynt allerede for to uker siden, da Lindsay ikke var til stede under skuespillerens 46-års feiring.

Like etter observasjonen av Ben og Playboy-modellen valgte Lindsay også å slette Instagram-profilen sin, ifølge Page Six.

Lindsay og Ben ble sist observert sammen i slutten av juli, under et opphold i Puerto Rico. Anledningen var skuespillerens arbeid med den kommende Netflix-filmen «The Last Thing He Wanted»

LES OGSÅ: Puppeglipp for TV-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer