SJOKKBRUDD: Det er kun to måneder siden det ble kjent at Amber Heard og Johnny Depp hadde gått hver til sitt.  Foto: Zuma Press
SJOKKBRUDD: Det er kun to måneder siden det ble kjent at Amber Heard og Johnny Depp hadde gått hver til sitt. Foto: Zuma Press Vis mer

- Han hadde aldri trodd at de ville skilles

Johnny Depp skal fremdeles ta det dramatiske bruddet med Amber Heard svært tungt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mot slutten av mai fikk Hollywood beskjed om nok et sjokkbrudd, da filmstjernen Johnny Depp (53) og kona Amber Heard (30) annonsere at de hadde brutt.

Kun dager etter anklaget 30-åringen den berømte skuespilleren for vold, noe som førte til at Heard fikk innvilget midlertidig besøksforbud mot ektemannen.

«Magic Mike XXL»-skjønnheten hevdet at Depp hadde mishandlet henne både fysisk og verbalt gjennom hele deres tre år lange forhold.

Bruddet blir derfor ansett som svært dramatisk, og hittil har «Pirates of the Caribbean»-stjernen holdt en lav profil gjennom hele prosessen.

Ifølge en kilde nær skuespilleren, som People.com har snakket med, er det fordi han tar bruddet svært tungt.

- Han stresser enormt over dramaet med Amber. Han hadde aldri trodd at de ville skilles. Han ønsker bare å bli ferdig med det og komme seg videre, sier kilden og fortsetter:

- Det er en svært trist situasjon for ham. 

Saken fortsetter nedenfor.

FORSLÅTT: Amber Heard dukket opp i retten med en blåveis som hun hevdet var et resultat av Johnny Depps fysiske mishandling. Foto: Ap
FORSLÅTT: Amber Heard dukket opp i retten med en blåveis som hun hevdet var et resultat av Johnny Depps fysiske mishandling. Foto: Ap Vis mer

- Han er en fantastisk far

Nettstedet skriver at den berømte skuespilleren har tilbrakt mye tid sammen med datteren Lily-Rose (17) og sønnen Jack (14) den siste tiden.

- Å være med barna er det eneste han fokuserer på akkurat nå, forteller kilden. 

Og det er tydelig at hans to barn, som han fikk med eksen Vanessa Paradis (43), støtter pappaen sin. Like etter Ambers voldsanklager, la Lily-Rose ut følgende støtteerkæring på sin Instagram:

- Faren min er den søteste, mest elskelige personen jeg kjenner. Han har vært en fantastisk far for min lillebror og meg og alle som kjenner ham ville sagt det samme, skrev hun under et bilde av seg selv og Depp.

Saken fortsetter nedenfor.

Henger med millionær

Det kan imidlertid virke som at Amber har funnet noe helt annet å fokusere på den siste tiden. Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at hun har en ny mann i livet sitt.

Det var nettstedet TMZ som røpet at skjønnheten tilbringer mye tid med Tesla-millionær Elon Musk (45).

Kilder som har snakket med nettstedet fortalte at duoen har kjent hverandre i flere år, men at de nå sees mye mer enn tidligere. 

Heard og Musk skal også ha spist en romantisk middag sammen i sistenevntes Los Angeles-villa forrige måned.

Saken fortsetter under bildet.

NY FLAMME? Amber Heard har flere ganger blitt observert sammen med millionær Elon Musk den siste tiden.  Foto: Ap
NY FLAMME? Amber Heard har flere ganger blitt observert sammen med millionær Elon Musk den siste tiden. Foto: Ap Vis mer

Fikk kalde føtter

Eksparet møttes i 2011, da de spilte sammen i filmen «The Rum Diary», og tre år etter forlovet de seg. Et drøyt år senere giftet de seg under en privat seremoni i Los Angeles.

Da bruddet ble kjent tidligere i år, hevdet kilder at Heard hadde fått kalde føtter allerede på parets forlovelsesfest.

– Hun tenkte liksom «hva slags scene er dette og hva gjør jeg her?». Hun kunne ikke helt tro at dette var livet hennes nå, sa en kilde til People den gang.

POPULÆRT EKTEPAR: Amber Heard og Johnny Depp var et av Hollywoods mest profilerte stjernepar.  Foto: Epa
POPULÆRT EKTEPAR: Amber Heard og Johnny Depp var et av Hollywoods mest profilerte stjernepar. Foto: Epa Vis mer

LES OGSÅ: - Puppene lever sitt eget liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer